• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ertesi gün hapı ve hamilelik ihtimali

na
özel klinik 1 tane var işte yazdığım gibi başka varsa bilmiyorum. birine sordurdum orası sadece ölü bebek için kürtaj yapıyormuş. cytotec kullanmak istemiyorum çok riskli geliyor bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı başka secenegim yok
nasıl temin ettiniz reçetesiz satılıyor

Bir de siz konuşmayı deneseniz klinikte durumunuzu anlatıp belki olumlu yanıt verirler
kendim gidebilseydim konuşurdum ama arkadaşım sorup çıkmış sadece. kabul ederler mi bilmiyorum whatsapptan ulaşmayı düşündüm numaralarını bulamadım instagramdan yazabilirim belki yanıtlarlar mi ondan da emin değilim ilaç gelecek o da masraf çıkardı kullanmaktan korkuyorum umarım bir problem çıkarmaz bende. büyük riskleri var çünkü benim de baska çarem yok. basıma daha büyük bir bela almayayım da..

na

nasıl temin ettiniz reçetesiz satılıyor
bilmiyorum erkek arkadaşım bulmuş bir şekilde söylemedi bana. sizin panik yapmanizi gerektirecek bir durum göremedim ben negatif çıkmış testleriniz anlayamadım yani. olası bir durumda kürtaj yaptırma ihtimaliniz varsa hiç bulaşmayın bence ben şahsen kullanmak istemiyorum

farklı markalardan dort test yaptım azonce surelab artımed vr artımedin erken gebelik testini hepsinde cift çizgi çıktı kullandıgınız diger ilaçların yan etkisinden yanlıs sonuc görülebilir yazıyor ne yapacağımı bilmiyorum şuab
Hepsinde çift çizgi varsa hamile olma ihtimalin yüksek. Bir an önce kan testi ver

bilmiyorum erkek arkadaşım bulmuş bir şekilde söylemedi bana. sizin panik yapmanizi gerektirecek bir durum göremedim ben negatif çıkmış testleriniz anlayamadım yani. olası bir durumda kürtaj yaptırma ihtimaliniz varsa hiç bulaşmayın bence ben şahsen kullanmak istemiyorum
Evet bende negatif cikti da emin olamiyorum siz iliski ustunden kac gun sonra test yaptiniz da hepsi pozitif cikti

kendim gidebilseydim konuşurdum ama arkadaşım sorup çıkmış sadece. kabul ederler mi bilmiyorum whatsapptan ulaşmayı düşündüm numaralarını bulamadım instagramdan yazabilirim belki yanıtlarlar mi ondan da emin değilim ilaç gelecek o da masraf çıkardı kullanmaktan korkuyorum umarım bir problem çıkarmaz bende. büyük riskleri var çünkü benim de baska çarem yok. basıma daha büyük bir bela almayayım da..
Erkek arkadaşınız da gidip konuşabilir klinik ile. Bu tarz ilaçlar sizde ileriye dönük büyük hasarlar bırakabilir. Doktorlara danışmadan kullanmamanız gerek

Erkek arkadaşınız da gidip konuşabilir klinik ile. Bu tarz ilaçlar sizde ileriye dönük büyük hasarlar bırakabilir. Doktorlara danışmadan kullanmamanız gerek
farkındayım haklısınız ben de böyle düşünüyorum zaten ama her şeyin yolunda gitmesini ummak dışında başka seçeceğim yok gibi

farkındayım haklısınız ben de böyle düşünüyorum zaten ama her şeyin yolunda gitmesini ummak dışında başka seçeceğim yok gibi
En kısa sürede bir sağlık ocağı veya hastaneye gidip kan vermelisiniz. Test sonucunu o gün almasanız da olur. Ertesi gün test sonucunu doktora gösterebilirsiniz. Bu sayede dışarıda işiniz çok sürmez

4 testte de çift çıktı ise, yüksek ihtimal hamilesiniz.

Fakat ilaç içip düşürmek çok tehlikeli olabilir. Önermem. Daha kötü sonuçlar doğurabilr, kötüleşeblirsnz bu durumda aileniz hastaneye götürebilir vs . O zaman asıl her şey ortaya cıkar.

regl zamanımdan birkaç gün önce çok açık pembe bir akıntım olmuştu emin olamadım renginden implantasyon kanaması oldugundan korkmuştum gözlerim de yaşlıydı açıkçası net göremedim çok incelemeden attım peçeteyi devamı gelmedi onun. regl döneminde çok ağrım olmaz regl olacakmışım gibi hissediyorum çoğu zaman kasıklarımda hafif ağrılar oluyor ve fazla akıntım var sürekli kontrol ediyorum oldum sanıp. göğüs hassasiyeti var ama baştakine göre çok azaldı agrıyor mu diye kontrol etmek için hafif sıktığımda hissettim sadece. bu kadar sanırım bilmiyorum küçük bir yerdeyim kürtaj yapan bir yer var ve orası da düşüklerde vs alıyormuş sadece erkek arkadasım cytotec temin etti bir sekilde onu kullanacağım sanırım. dediğim gibi ailemin yanındayım ve gerçekten çok baskıcılar 2 3 saatliğine evden çıkmam bile sorun yaratabiliyor ne yapacağım bilmiyorum kendime zarar vermekten korkuyorum. kan testi veremedim hala hastaneye gidebilir miyim onu da bilmiyorum. korkunç şu an her şey
Benim ailem çok baskıcı değildir ama şimdi gidip diyemem onlara hamile kaldım diye. Bu hayatta ölümden başka her şeye çare var. Siz reşit bir kadınsınız ve 2 aya kadar yanılmıyorsam bu hak var. Erkek arkadaşınız ne diyor yanınızda mı? İlaçla düşük yapmak ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum gerçi bu süreçte ağır kaldırıp düşük yapmaya çalışan bile kadınlar var.

erkek arkadasim yardımcı olmaya çalışıyor yapması da gerekir zaten bırakıp gitseydi ne yapardım bilmiyorum yine de aramız çok kötüye gitmeye başladı. maddi sıkıntılar onun için de geçerli zaten..ilacın gelmesini bekleyeceğim sadece. psikolojimi sağlam tutmaya çalışıyorum pek sağlıklı olduğum bir konu değil bu zaten ve iyice kötüye gitmeye başladım evde oturup düşünüyorum araştırma yapıyorum. cytotec bana bir sıkıntı çıkarırsa gercekten ne yaparim fikrim yok kan kaybından bilincim yerinde olur mu o da meçhul önümüzdeki günlerde arkadaşımla hastaneye gitmeye çalışacağım kan testi için belki gerçekten başka bir şeyden kaynaklıdır test sonuçları 4 tanesi de pozitif çıkmazdı ama ondan bile emin olamamak çok kötü

Benim ailem çok baskıcı değildir ama şimdi gidip diyemem onlara hamile kaldım diye. Bu hayatta ölümden başka her şeye çare var. Siz reşit bir kadınsınız ve 2 aya kadar yanılmıyorsam bu hak var. Erkek arkadaşınız ne diyor yanınızda mı? İlaçla düşük yapmak ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum gerçi bu süreçte ağır kaldırıp düşük yapmaya çalışan bile kadınlar var.
alıntılayamadım sanırım..

erkek arkadasim yardımcı olmaya çalışıyor yapması da gerekir zaten bırakıp gitseydi ne yapardım bilmiyorum yine de aramız çok kötüye gitmeye başladı. maddi sıkıntılar onun için de geçerli zaten..ilacın gelmesini bekleyeceğim sadece. psikolojimi sağlam tutmaya çalışıyorum pek sağlıklı olduğum bir konu değil bu zaten ve iyice kötüye gitmeye başladım evde oturup düşünüyorum araştırma yapıyorum. cytotec bana bir sıkıntı çıkarırsa gercekten ne yaparim fikrim yok kan kaybından bilincim yerinde olur mu o da meçhul önümüzdeki günlerde arkadaşımla hastaneye gitmeye çalışacağım kan testi için belki gerçekten başka bir şeyden kaynaklıdır test sonuçları 4 tanesi de pozitif çıkmazdı ama ondan bile emin olamamak çok kötü
Kan testi kesin sonuç verir. Öyle olur taraflar birbirini suçlamaya başlar. Ben sizi asla kınamıyorum. Benim de korunmasız ilişkim olmuştu ve pembe kanı görünce çok korkmuştum ama regl kanamasıymış belki de ben stresten öyle düşündüm. İlaçları doktor kontrolünde kullanmak lazım ben bir kere öyle hata yaptım o yüzden hiç tavsiye etmem. Çok fazla vakit geçirmemeye çalışın. Kan testiyle her şey belli olur. Dilerim öyle bir şey yoktur.

Hamile kaldığınızı düşünmüyorum ancak bu ertesi gün hapları çok tehlikeli ve çok yan etkileri var. Lütfen bir daha kullanmayın. Bir kadın doğum uzmanına gidip sizin için en uygun olacak bir doğum kontrol yöntemi belirleyin ve korunun.

Hamile kaldığınızı düşünmüyorum ancak bu ertesi gün hapları çok tehlikeli ve çok yan etkileri var. Lütfen bir daha kullanmayın. Bir kadın doğum uzmanına gidip sizin için en uygun olacak bir doğum kontrol yöntemi belirleyin ve korunun.
3-4 tane test yapmış, çift çizgi çıkmış :(

konu sahibi nasılsınız? kan testi verdiniz mi?

3-4 tane test yapmış, çift çizgi çıkmış :KK43:

konu sahibi nasılsınız? kan testi verdiniz mi?
teşekkürler çok daha iyiyim açıkçası. henüz hastaneye gitmedim iki gün önce ilacı kullandım ve işe yaradı. çok fazla araştırmıştım ve korkuyordum ama bir yan etkisini göremedim kendimde ağrım sızım hiçbir sıkıntım olmadan kan gelmeye başladı bir süre sonra. kanamam devam ediyor pıhtı şeklinde ve koyu renkli. içim çok daha rahat açıkçası bir doktorla konuştum benim için çok uygun bir zamana randevu ayarladık ona gideceğim haftaya. umarım bir aksilik çıkmaz her şey yolunda gidiyor şu anlık ve umarım öyle de devam eder. çok teşekkür ederim ilginiz için

teşekkürler çok daha iyiyim açıkçası. henüz hastaneye gitmedim iki gün önce ilacı kullandım ve işe yaradı. çok fazla araştırmıştım ve korkuyordum ama bir yan etkisini göremedim kendimde ağrım sızım hiçbir sıkıntım olmadan kan gelmeye başladı bir süre sonra. kanamam devam ediyor pıhtı şeklinde ve koyu renkli. içim çok daha rahat açıkçası bir doktorla konuştum benim için çok uygun bir zamana randevu ayarladık ona gideceğim haftaya. umarım bir aksilik çıkmaz her şey yolunda gidiyor şu anlık ve umarım öyle de devam eder. çok teşekkür ederim ilginiz için
Size özelden yazdım bakar mısınız

Back
X