merhabalar bu konu hakkında yazılmış çok fazla şey var ama içimi rahatlatamıyorum okuyup araştırdıkça daha kötü oluyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. reglim 3 haziranda bitti ve 10unda erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdik. içime boşaldı maalesef ilk kez böyle bir şey yaptığım için iliski bittikten sonra bir süre algılayamadım yaklaşık 10dakika oturup bekledim o şekilde sonra temizlenip ertes72 kullandım maksimum bir saat içerisinde. kullandıktan iki gün sonra iki gün arayla kahverengi lekelenmeler oldu. döngüm kısadır 3 haftadan fazla sürmüyor ve ayın 24ünde regl olmam gerekiyordu üç günlük bir gecikme var. genel olarak her zamanki gibi hissediyorum arada rahmimde ağrı diyemeyeceğim hareketlenmeler hissediyorum bağırsak hareketine benziyor nasıl anlatsam bilemedim.. göğüslerimde hassasiyet var. ertesi gün hapı sebebiyle gecikme olabileceğinin farkındayım yine de beklemekten daha zoru yok yarın gebelik testi almayı düşünüyorum. nedense hamile kalma ihtimalim çok yüksek gibi geliyor hapa ragmen. ailemin yanındayım önümüzdeki birkaç ay ve ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. yargılayacak ahlak bekçiliği yapacak kimseye tahammülüm yok psikolojik olarak iyi bir durumda değilim anlayışlı olursanız sevinirim. bu konuda deneyimi bilgisi olan paylaşsın lütfen.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ertesi gün hapı ve hamilelik ihtimali
- Konu Sahibi ddxy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Hamile kaldığımızı düşünmüyorum. Karnınızda ki hareketlilik adet olacağınızı gösterebilir. Ertesi gün hapları da yüksek oranda önler hamileliği ayrıca evet adet geciktirebilir. Tabi yaşadığınız stres cabası o da etkilemiştir. Lekelenmeler de hap etkisi muhtemelen. Bir yerde okumuştum kadının yumurtlama zamanında bile hamile kalma ihtimali max. %30 oluyormuş. Yarın test yapın içiniz rahatlasın.merhabalar bu konu hakkında yazılmış çok fazla şey var ama içimi rahatlatamıyorum okuyup araştırdıkça daha kötü oluyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. reglim 3 haziranda bitti ve 10unda erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdik. içime boşaldı maalesef ilk kez böyle bir şey yaptığım için iliski bittikten sonra bir süre algılayamadım yaklaşık 10dakika oturup bekledim o şekilde sonra temizlenip ertes72 kullandım maksimum bir saat içerisinde. kullandıktan iki gün sonra iki gün arayla kahverengi lekelenmeler oldu. döngüm kısadır 3 haftadan fazla sürmüyor ve ayın 24ünde regl olmam gerekiyordu üç günlük bir gecikme var. genel olarak her zamanki gibi hissediyorum arada rahmimde ağrı diyemeyeceğim hareketlenmeler hissediyorum bağırsak hareketine benziyor nasıl anlatsam bilemedim.. göğüslerimde hassasiyet var. ertesi gün hapı sebebiyle gecikme olabileceğinin farkındayım yine de beklemekten daha zoru yok yarın gebelik testi almayı düşünüyorum. nedense hamile kalma ihtimalim çok yüksek gibi geliyor hapa ragmen. ailemin yanındayım önümüzdeki birkaç ay ve ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. yargılayacak ahlak bekçiliği yapacak kimseye tahammülüm yok psikolojik olarak iyi bir durumda değilim anlayışlı olursanız sevinirim. bu konuda deneyimi bilgisi olan paylaşsın lütfen.
çok teşekkürler. önerdiğiniz bir marka var mıdır acaba öyle bir panik yaptım ki bu testlerin yanılma payı olduğunu okumuştum hcg testi için hastaneye gitmeyi düşünmeye başladım ://Hamile kaldığımızı düşünmüyorum. Karnınızda ki hareketlilik adet olacağınızı gösterebilir. Ertesi gün hapları da yüksek oranda önler hamileliği ayrıca evet adet geciktirebilir. Tabi yaşadığınız stres cabası o da etkilemiştir. Lekelenmeler de hap etkisi muhtemelen. Bir yerde okumuştum kadının yumurtlama zamanında bile hamile kalma ihtimali max. %30 oluyormuş. Yarın test yapın içiniz rahatlasın.
- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
En garantisi kan testi diye düşünüyorum. Ama adet gecikmesi olduğu için sizin var olsa zaten çıkacaktır marka çok önemli değil. İçinize sinmeyecekse farklı markalardan alın bir kaç tane.çok teşekkürler. önerdiğiniz bir marka var mıdır acaba öyle bir panik yaptım ki bu testlerin yanılma payı olduğunu okumuştum hcg testi için hastaneye gitmeyi düşünmeye başladım ://
- 26 Haziran 2022
- 61
- 6
- 1
- 32
merhaba ben de seninle aynı durumdayım şuan. biz korunduk ama kondomun altında sızmış sanırım. ne olur ne olmaz diye ella hapı almıştım. yumurtlama döneminde de değildim. dün ilişknin üstünden 12 gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. ama adrtim 5 gün geçti. sizce hamilelik durumu var mıdır ya? bu test doğru mudur?
- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
Psikolojik olarak böyle düşünüyorsunuz bana göre. Ben bir kere kullanmıştım çok sık da kullanılması yanlış. Ben gecikme yaşamamıştım ama bu haplar gecikme yapabiliyormuş. Sonra doktora gittim, durumumu anlattım hap verdi. Hamilelik testi yapacaksanız erken ölçen testleri öneririm fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı. Her içine boşalan hamile kalmaz siz stres yapmışsınız haklısınız ama içinizi ferah tutun.
- 26 Haziran 2022
- 61
- 6
- 1
- 32
Ben dun test yaptim erken gebelik testi iliskiden 12 gun sonra negatif ciktiPsikolojik olarak böyle düşünüyorsunuz bana göre. Ben bir kere kullanmıştım çok sık da kullanılması yanlış. Ben gecikme yaşamamıştım ama bu haplar gecikme yapabiliyormuş. Sonra doktora gittim, durumumu anlattım hap verdi. Hamilelik testi yapacaksanız erken ölçen testleri öneririm fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı. Her içine boşalan hamile kalmaz siz stres yapmışsınız haklısınız ama içinizi ferah tutun.
- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
Sevindim buna. Yaşadığınız stresi anlayabiliyorum hiç başıma gelmedi ama bende aynı duyguları hissederdim.Ben dun test yaptim erken gebelik testi iliskiden 12 gun sonra negatif cikti
farklı markalardan dort test yaptım azonce surelab artımed vr artımedin erken gebelik testini hepsinde cift çizgi çıktı kullandıgınız diger ilaçların yan etkisinden yanlıs sonuc görülebilir yazıyor ne yapacağımı bilmiyorum şuabPsikolojik olarak böyle düşünüyorsunuz bana göre. Ben bir kere kullanmıştım çok sık da kullanılması yanlış. Ben gecikme yaşamamıştım ama bu haplar gecikme yapabiliyormuş. Sonra doktora gittim, durumumu anlattım hap verdi. Hamilelik testi yapacaksanız erken ölçen testleri öneririm fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı. Her içine boşalan hamile kalmaz siz stres yapmışsınız haklısınız ama içinizi ferah tutun
- 22 Haziran 2022
- 9
- 6
- 1
- 30
bence vakıt kaybetmeden kan testi ver. hepsinde de çift çizgi varsa büyük ihtimalle hamilesin canımfarklı markalardan dort test yaptım azonce surelab artımed vr artımedin erken gebelik testini hepsinde cift çizgi çıktı kullandıgınız diger ilaçların yan etkisinden yanlıs sonuc görülebilir yazıyor ne yapacağımı bilmiyorum şuab
- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
Kan testi verdiniz mi? Hepsinde çift çizgi çıkması hamileliğe işaret edebilir. Bende iki kez test yaptım hatta erken ölçen testti bir tanesi ama tek çizgi çıkmıştı hepsinde. Ertesi gün hapları adet düzensizliği veya kanama yapabilir. Başka bir belirtiniz var mı bu da önemli.farklı markalardan dort test yaptım azonce surelab artımed vr artımedin erken gebelik testini hepsinde cift çizgi çıktı kullandıgınız diger ilaçların yan etkisinden yanlıs sonuc görülebilir yazıyor ne yapacağımı bilmiyorum şuab
- 26 Haziran 2022
- 61
- 6
- 1
- 32
Acaba siz iliski ustunden kac gun sonra yaptiniz erken gebelik testini ben 12 gun sonra yaptim negatif cikti ama dogru mu yanlis mi emin olamıyorumKan testi verdiniz mi? Hepsinde çift çizgi çıkması hamileliğe işaret edebilir. Bende iki kez test yaptım hatta erken ölçen testti bir tanesi ama tek çizgi çıkmıştı hepsinde. Ertesi gün hapları adet düzensizliği veya kanama yapabilir. Başka bir belirtiniz var mı bu da önemli.
regl zamanımdan birkaç gün önce çok açık pembe bir akıntım olmuştu emin olamadım renginden implantasyon kanaması oldugundan korkmuştum gözlerim de yaşlıydı açıkçası net göremedim çok incelemeden attım peçeteyi devamı gelmedi onun. regl döneminde çok ağrım olmaz regl olacakmışım gibi hissediyorum çoğu zaman kasıklarımda hafif ağrılar oluyor ve fazla akıntım var sürekli kontrol ediyorum oldum sanıp. göğüs hassasiyeti var ama baştakine göre çok azaldı agrıyor mu diye kontrol etmek için hafif sıktığımda hissettim sadece. bu kadar sanırım bilmiyorum küçük bir yerdeyim kürtaj yapan bir yer var ve orası da düşüklerde vs alıyormuş sadece erkek arkadasım cytotec temin etti bir sekilde onu kullanacağım sanırım. dediğim gibi ailemin yanındayım ve gerçekten çok baskıcılar 2 3 saatliğine evden çıkmam bile sorun yaratabiliyor ne yapacağım bilmiyorum kendime zarar vermekten korkuyorum. kan testi veremedim hala hastaneye gidebilir miyim onu da bilmiyorum. korkunç şu an her şeyKan testi verdiniz mi? Hepsinde çift çizgi çıkması hamileliğe işaret edebilir. Bende iki kez test yaptım hatta erken ölçen testti bir tanesi ama tek çizgi çıkmıştı hepsinde. Ertesi gün hapları adet düzensizliği veya kanama yapabilir. Başka bir belirtiniz var mı bu da önemli.
- 26 Haziran 2022
- 61
- 6
- 1
- 32
nasıl teregl zamanımdan birkaç gün önce çok açık pembe bir akıntım olmuştu emin olamadım renginden implantasyon kanaması oldugundan korkmuştum gözlerim de yaşlıydı açıkçası net göremedim çok incelemeden attım peçeteyi devamı gelmedi onun. regl döneminde çok ağrım olmaz regl olacakmışım gibi hissediyorum çoğu zaman kasıklarımda hafif ağrılar oluyor ve fazla akıntım var sürekli kontrol ediyorum oldum sanıp. göğüs hassasiyeti var ama baştakine göre çok azaldı agrıyor mu diye kontrol etmek için hafif sıktığımda hissettim sadece. bu kadar sanırım bilmiyorum küçük bir yerdeyim kürtaj yapan bir yer var ve orası da düşüklerde vs alıyormuş sadece erkek arkadasım cytotec temin etti bir sekilde onu kullanacağım sanırım. dediğim gibi ailemin yanındayım ve gerçekten çok baskıcılar 2 3 saatliğine evden çıkmam bile sorun yaratabiliyor ne yapacağım bilmiyorum kendime zarar vermekten korkuyorum. kan testi veremedim hala hastaneye gidebilir miyim onu da bilmiyorum. korkunç şu an her şey
- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
- 83
Kendi kendinize ilaç alıp düşük yapmayın , bir merkeze gidin mutlaka kürtaj uzun sürmüyor bildiğim kadarıyla yanınızda da bir arkadaşınız olsun. Kendiniz bir şey kullanarak kendinize zarar vermeyin ilerisi için bir sıkıntı olabilirregl zamanımdan birkaç gün önce çok açık pembe bir akıntım olmuştu emin olamadım renginden implantasyon kanaması oldugundan korkmuştum gözlerim de yaşlıydı açıkçası net göremedim çok incelemeden attım peçeteyi devamı gelmedi onun. regl döneminde çok ağrım olmaz regl olacakmışım gibi hissediyorum çoğu zaman kasıklarımda hafif ağrılar oluyor ve fazla akıntım var sürekli kontrol ediyorum oldum sanıp. göğüs hassasiyeti var ama baştakine göre çok azaldı agrıyor mu diye kontrol etmek için hafif sıktığımda hissettim sadece. bu kadar sanırım bilmiyorum küçük bir yerdeyim kürtaj yapan bir yer var ve orası da düşüklerde vs alıyormuş sadece erkek arkadasım cytotec temin etti bir sekilde onu kullanacağım sanırım. dediğim gibi ailemin yanındayım ve gerçekten çok baskıcılar 2 3 saatliğine evden çıkmam bile sorun yaratabiliyor ne yapacağım bilmiyorum kendime zarar vermekten korkuyorum. kan testi veremedim hala hastaneye gidebilir miyim onu da bilmiyorum. korkunç şu an her şey
ben de istemem kullanmak inanın gerçekten sağlığımı tehlikeye atan hiçbir şey kullanmak istemiyorum ama şehir dışına çıkmam gerekecek ve ben evden bile çıkamıyorum. 5 yaşındaki çocuğu başına bir şey gelir diye dışarı çıkarmazsınız çıksa bile kontrol edersiniz ya sürekli inanın öyle bir durumdayım. okul zamanı olsaydı sağlıklı bir şekilde halledebilirdim ama şuan ne bunu yapacak maddi durumum ne de imkanim var maalesef. size kolay görünen şeyler cidden zor benim için yine de teşekkürler desteğiniz içinKendi kendinize ilaç alıp düşük yapmayın , bir merkeze gidin mutlaka kürtaj uzun sürmüyor bildiğim kadarıyla yanınızda da bir arkadaşınız olsun. Kendiniz bir şey kullanarak kendinize zarar vermeyin ilerisi için bir sıkıntı olabilir
anlayamadımnasıl te
- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
- 83
Bulunduğunuz şehirde özel bir klinik yok mu 2 3 saat çıkmanız sizin için yeterli olur. Maddi anlama gelince de bu sadece sizin değil erkek arkadaşınızın da problemi destek çıkması gerekirben de istemem kullanmak inanın gerçekten sağlığımı tehlikeye atan hiçbir şey kullanmak istemiyorum ama şehir dışına çıkmam gerekecek ve ben evden bile çıkamıyorum. 5 yaşındaki çocuğu başına bir şey gelir diye dışarı çıkarmazsınız çıksa bile kontrol edersiniz ya sürekli inanın öyle bir durumdayım. okul zamanı olsaydı sağlıklı bir şekilde halledebilirdim ama şuan ne bunu yapacak maddi durumum ne de imkanim var maalesef. size kolay görünen şeyler cidden zor benim için yine de teşekkürler desteğiniz için
özel klinik 1 tane var işte yazdığım gibi başka varsa bilmiyorum. birine sordurdum orası sadece ölü bebek için kürtaj yapıyormuş. cytotec kullanmak istemiyorum çok riskli geliyor bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı başka secenegim yokBulunduğunuz şehirde özel bir klinik yok mu 2 3 saat çıkmanız sizin için yeterli olur. Maddi anlama gelince de bu sadece sizin değil erkek arkadaşınızın da problemi destek çıkması gerekir
- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
- 83
Bir de siz konuşmayı deneseniz klinikte durumunuzu anlatıp belki olumlu yanıt verirlerözel klinik 1 tane var işte yazdığım gibi başka varsa bilmiyorum. birine sordurdum orası sadece ölü bebek için kürtaj yapıyormuş. cytotec kullanmak istemiyorum çok riskli geliyor bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı başka secenegim yok