Ertesi gün çıkan çizgi

knickerbockerbande

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
2.800
4.916
Merhaba bayanlar, adetlerim kızım doğduktan sonra yani 2 yıldır çok düzensiz.
Son adetim tam 11.08 de başladı ve 5 gün sürüp bitti 18.08 de ise eşimle korunmasiz birlikte olduk.
Bir kaç gündür sabahları midem bulanıyor (hatta kustum dün), sanki adet olacakmışım gibi de karnımın alt kısmında bir doluluk var, bir de uykusuzluktan resmen ölüyorum ama bu 3 4 gündür böyle.
Dün şu 7 liralık gebelik testlerinden yaptım negatiti, 4-5 saat sonra silik pembe ikinci bir çizgi çıkmış ama daha adetime çok var. Sizlere de danışmak istedim bu kadar erken çıkar mı? Tek korunmasız ilişkimiz o oldu başka da yok.

Sonradan çıkanları dikkate almayın bende testlerimde gördüm hep sonradan çıkan silik çizgiyi.Şüpheniz varsa regliniz geçince tekrarlayın :) Ve resmini yükleyin isterseniz bakalım

Sonradan çıkanları dikkate almayın bende testlerimde gördüm hep sonradan çıkan silik çizgiyi.Şüpheniz varsa regliniz geçince tekrarlayın :) Ve resmini yükleyin isterseniz bakalım
Telefonumun kamerası çok iyi değil o yüzden çekmedim.
Reglimin geçmesine bir hafta var daha ama içime de kuşku düştü daha önce hiç ikinci çizgiyi hamilelik dışında görmemiştim :S

Bende 10.08 de adet oldum 5 gün sürdü. 19 unda korunmasız ilişki oldu.
Adetime 4 gün var bekliyorum bende.

o testin doğru sonuç vermesi için adetinizin gecikmiş olması gerekir. Bence erken gebelik testi ile doğru sonucu öğrenebilirsiniz.

Telefonumun kamerası çok iyi değil o yüzden çekmedim.
Reglimin geçmesine bir hafta var daha ama içime de kuşku düştü daha önce hiç ikinci çizgiyi hamilelik dışında görmemiştim :S
Canım naçizane tavsiyem kendinde belirti arama reglin geçmeden test yapma üç ay boyunca bende testlerle boğuştum ilişki günlerini bile şart koştum ama rabbim ne zaman yazdıysa o zaman oluyor :) bende deli gibi belirti aradım bir sürü testler yaptım regl öncesi sonrası bir kimyasal geçirdim sadece bir kez korunmasız ilişkiyle hiçbir belirti olmadan bu ay güzel haberi aldım Rabbimin izniyle :) yapacağın en güzel şey düşünmemen ve kendini strese sokmaman.Emin ol düşünmediğin zaman oluyor stres bütün kötülüklerin anası 🤣

X