canım norlevo yüklü miktarda hormon içerdiğinden ötürü adet döngünde değişime neden olabilir hatta ara kanamada olabilir.hem sen 48 saatte almışsın bence etkili olmuştur. o yüzden şimdiden tedirgin olma.. ama şunu söylemek isterim bebeğin olacaksa önüne geçemezsin kısmetine mani olamazsın onuna.s
merhabalar kafama takılan bı soru var hiç bi cevap alamıyorum yardım edın lutfen... adet gunume 3-5 gun kala eşımle bi hata dolayısıyla korunamadık. bılenler vardır belkı norlevo die bı ertesı gun hapı aldım 48. saatte bunu kullandım. son adetım 27 ocakta olmustu yaklasık bi 4- 5 gunluk gecıkme yaşadım test yaptırdım testte negatif doktorumda bu kadar stres yapma ondan dolayıda gecıkebılır dedı. henuz cocugum olsun ıstemıyorum ne yapıcagımı bılemedım bı akıl verın lutfennnn.....:1no2:
bende 22saatte aldım ama adette gecikme yaşadım 8gün geçince şüphelendim test yaptım sonuç pozitif kan testi yaptırmadım şu an bebek istemiyorum bebeğim daha çok küçük 13aylık ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin
12. saatte hapı aldım sonuç 2 haftalık hamileyim. vede yaptıım idrar testi negatiftihemenkan testi yaptım şüphelenenler bence kan testi yapsın .
yaaaaaaaaa bende 12 saatten ldım hapı..hemde en tehlikeli gündü...acaba bende hamile kalırmıyım((((((
12. saatte hapı aldım sonuç 2 haftalık hamileyim. vede yaptıım idrar testi negatiftihemenkan testi yaptım şüphelenenler bence kan testi yapsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?