Ertes72 acil bakabilir misin

pelintosun21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
70
15
88
33
Arkadaşlar ben Mayıs gibi sürtünme yoluyla ilişki yaşamıştım hemen ertesi günü ertes içmiştim 1 hafta sonra kanamam olmuştu reglim gecikmişti . 13 haziranda olmuştum en son şimdi Temmuz ayında hiç regl olmadım 46 gün oldu ya toplam regl olmayalı bu derece düzensizlik yapar mı ya . Şişti karnım resmen olamıyorum strese giriyorum . Bir de kanda en erken gebelik kaç günde belli olur öğrenebilir miyim

Arkadaşlar ben Mayıs gibi sürtünme yoluyla ilişki yaşamıştım hemen ertesi günü ertes içmiştim 1 hafta sonra kanamam olmuştu reglim gecikmişti . 13 haziranda olmuştum en son şimdi Temmuz ayında hiç regl olmadım 46 gün oldu ya toplam regl olmayalı bu derece düzensizlik yapar mı ya . Şişti karnım resmen olamıyorum strese giriyorum . Bir de kanda en erken gebelik kaç günde belli olur öğrenebilir miyim
neden doktora gitmedin ? kanda gebelik ilişkiden 12 gün sonra çıkıyor. Bu kadar gecikmesi gebelik değilse büyük bir hastalığın habercisi oluyor genelde

Aslında gittim doktora temmuzun 4 gibi yine böyle bir olay yaşadık 26 temmuzda kadın doğuma gitmiştim muayene için adetim gecikti dediğimde o da gebelik testi istemiş değerim 0.2 çıkmış ama artar mı korkuyorum bu kadar gecikme normal mi bu hap böyle oynatır mı alt üst oldum resmen . Denize filan da girdim bir kaç kere sıcaklarında etkisi var mıdır

Aslında gittim doktora temmuzun 4 gibi yine böyle bir olay yaşadık 26 temmuzda kadın doğuma gitmiştim muayene için adetim gecikti dediğimde o da gebelik testi istemiş değerim 0.2 çıkmış ama artar mı korkuyorum bu kadar gecikme normal mi bu hap böyle oynatır mı alt üst oldum resmen . Denize filan da girdim bir kaç kere sıcaklarında etkisi var mıdır
Sürtünmeyle hamile kalamazsınız.

Sürtünmeyle olan ilişkiye ertesi gün hapı içerseniz sonuçları bu olur tabi ki.
Ne gebeliği sürtünmeyle gebelik mi olur.
İçinizi rahatlatmak için bu üslupta konuşuyorum. Yoksa ne yaşadığınız beni,bizi ilgilendirmez. Rahat olun gebelik yok. Hapı bir daha içmeyin. Hormonlarınızı alt üst ediyor.

Bu haplar çok fazla hormon içeriyor. Tüm âdet döngünüzü bozar tabii. Doğum kontrol yöntemi değil bu, şeker gibi kafaya esince yutulacak bir şey değil. Büyük ihtimalle döngüyü hap bozmuştur. Bir süre sonra toparlanır. Tabii en sağlıklısı tüm süreci bir kadın doğum uzmanına anlatmak en doğru o yönlendirir.

sürtünmeyle hamile kalmazsınız ama bende ertesi gün hapı olarak ertes kullanmıstım benimde 1 hafta sonra 4 gün süren kanamam oldu 15 günde gecikmisti karnım sisiyordu belim sırtım filan ağrıyordu normal yani strese girmeyin

Back
X