Ne kadar koruyor deselerde kuzenim ertesi gün hapı alarak hamile kaldı şuan doğurdu bile o 12saat sonra içmişti hatta yumurtlama zamanınız ise ihtimal var17saat gecikmeyle ertes kullandım hamile kalma ihtimali var mıdır
Kuzenim de olmadı nur topu gibi çocuğu olacağını zannetmiyorum bir sorun. Gerçekten olursa da doğurursun kuzenimde başta erken diye tereddüt etmişti şimdi iyiki diyorEveet dün yumurtlama tarihimmis bende sonradan farkettim bebeğe zararı olmuyor değil mi
Olmaz kuzum ama yınede taktir allahın sen istiyorsan cnm olsunBen istiyordum fakat eşim istemiyor tek taraflı olmaz diyerek içtim egerki olursada nasibimizde varmış deriz
Var, bir arkadaşımdan da duydum ilaç firmasında çalışıyor o. Böyle vakaların bildirimlerinden sorumlular. %1 de olsa ihtimal her zaman var.17saat gecikmeyle ertes kullandım hamile kalma ihtimali var mıdır
Keşke içmeseydin başka bir yöntem ile korunsaydın çünkü hormon dengesini adet düzenini alt üst edebilen bir hap balayından sonra içmeyi düşünmüştüm birkaç kez korunmasız oldu diye göze alamadımBen istiyordum fakat eşim istemiyor tek taraflı olmaz diyerek içtim egerki olursada nasibimizde varmış deriz
BEn 4 saat sonra kullandım adet düzeni mi mahvetti ama hamile kalmadım17saat gecikmeyle ertes kullandım hamile kalma ihtimali var mıdır
Ben en fazla 4-5 saat içinde içmiştim sonuç 21. Haftadayım17saat gecikmeyle ertes kullandım hamile kalma ihtimali var mıdır
Hangi markaydı bilelim de gerekirse onu almayalımBen en fazla 4-5 saat içinde içmiştim sonuç 21. Haftadayım