merhaba geçen ay seyahat ettim ve antibiyotik kullandım reglim 3 gün gecikti. 18 şubatta oldu (normalde prezervatif kullanıyoruz eşimle ve 1,5 yaşında çocuğum var tekrar çocuk düşünmüyoruz ) bu ay ramazandan bir hafta önce tekrar influenza oldum ve yine antibiyotik kullandım 28 şubat ta korunmasız ilişki yaşadım sabah ve akşam prezervatif tahriş etti diye akşam ilişki sonrası ertes 72 içtim yarım saat içinde. Doğum kontrol hapına başlayacaktım zaten normalde ve 2 marttan itibaren doğum kontrol hapı içtim ama sadece iki gün devam edebildim çünkü çocuğum uyumadı sahura kadar ve o ilacı iÇince en az 3 saat emzirmemem gerekiyordu bu yüzden ramazandan sonra başlamaya karar verdim ve iki gün sonra bıraktım. Şimdi sorum şu ki ertes içtikten 9 gün sonra 4 gün sadece peçeteye sildikçe kahverengi pıhtılı akıntım oldu 16 sında regl olmam gerekirken pembe mukuslu bir parça geldi ve regl olamadım hala da olmadım 5 gün gecikti hamile olma ihtimali var mıdır sizce kan testi vermeden biraz daha beklemek istiyorum ama çok stresliyim ve ilk çocuğuma 1 sene uğraştım da hamile kaldım şimdi bu kadar kolay olmuş olma ihtimali var mı
Son düzenleme: