• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertes 72 kullananlar lütfen yoruma

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Kızlar tanıyanlar bilir 2 oğlum var. Küçüğü 3 yaşına girecek büyüğü de 5. Öncelikle Allah tüm isteyenlere hayırlı güzel evlatlar versin. Ben başka çocuk düşünmüyorum çok zor geçiyor gebeliklerim. Konuya geleyim dün gerice eşimle iliski oldu meğerse prezervatif yırtılmış. Hemen fark ettikten sonra hemen gidip tıkadım çok korktum. Eşim hemen eczaneye gitti Ertes 72 diye bi ilaç vermişler. Yaklaşık 2 saat sonra kullandım hapı. ( Bu arada dün ovulsaydın günüydü malesef öğlen lavaboya gittiğimde uzayan şeffaf akıntım olmuştu :( ) . Kızlar ben çok korkuyorum şimdi karnimda ağrı tuhaf hissediyorum. 3. Cü çocuğa hiç hazırlıklı değilim. Bu ilacı kullananlar sonuçları nasıl oldu? Gebe kalma oranı nedir? Prospektüsü okudum koruma oranı yüzde 86 imiş. Yorumlarınızı bekliyorum benim için çok önemli.

Kızlar telefonla yazdım bazı kelimeler yanliş gelmiş K. Bakmayın. Prezervatif yırtıldığını fark ettikten hemen sonra yıkadım lavaboda.

kullanım sonrası kanama yapması gerekir zaten amacı bu. ben kullandım ve regl tarihimden alakasız kanamam oldu, sonra reglim değişti ama hamile kalmadım. tek sıkıntı bende ürtiker yaptı, yaklaşık 12 saat sonra kabarma kızarıklık ve aşırı kaşınmayla doktora gittim. bu serumla geçti ve herkeste olmaz. ilk 24 saatte alınırsa zaten etkili olur diye biliyorum, rahat olun kasmayın korkmayın

kullanım sonrası kanama yapması gerekir zaten amacı bu. ben kullandım ve regl tarihimden alakasız kanamam oldu, sonra reglim değişti ama hamile kalmadım. tek sıkıntı bende ürtiker yaptı, yaklaşık 12 saat sonra kabarma kızarıklık ve aşırı kaşınmayla doktora gittim. bu serumla geçti ve herkeste olmaz. ilk 24 saatte alınırsa zaten etkili olur diye biliyorum, rahat olun kasmayın korkmayın
Çok geçmiş olsun sizede. Bende ürtiker 2. Ci gebelikte oluştu. Şimdi bende adet sancısı gibi karın ağrısı var. Benim merak ettiğim kanama olmazsa işe yaramamiş mi oluyor bu ilaç? Çok teşekkür ederim :)

Kullandm hemde ben sabah doktorumun tavsiyesiyle kullandm hamilelik yok 4 ay.oluyor.

Back