- Konu Sahibi Dunyam ben
-
Geçmiş olsun burnunuz çok kötü halde değil ama estetik ameliyat olmuş gibi de değil ben de Gaziantepte yaşıyorum ama araştırdığım doktorlar genelde Ankara ve İstanbul'da. Gaziantep'te önceden çok iyi doktorlar vardı. Tevfik Sözen gibi. Çoğu Ankara, İstanbula gidip muayene açtılar.Eki Görüntüle 2980412 Eki Görüntüle 2980413 şşşu rezil burnuma bakar msınız lanet olsun gaziantepte doktora gittim normal bir burnu soktuğu hale bakın ya bu normal mi
Acaba benim burnum 6 yıl sonra ne hal alacak.anlamıyorum iş yerimde bir bayan var 20 yıl önce devlet hastaneainde estetik olmuş burnu fındık gibi delikler eşit ucu kalkık mükemmel... Bu kadar mı yeteneksizsin bir de iddialı bence bu dolandırıcılık başka birşey değillBen de Ertan gunala 6 yıl önce ameliyat oldum burnum çok kotu değil ama benim de özellikle sol çaprazdan foto çekilince burnum çok eğri çıkıyor ve hafif yamukluk var ama sizinki kadar belli olmuyor Ertan beye olmasaydım keşke diyorum arada sirada
Ama bu insan zaten beni revizyon da yaptı revizyonlu hali buöncelikle merhaba ve evet burnunuz kesinlikle yamuk. ben de gaziantepte burun ameliyatı olmuştum. o sırada adını sıkça duyduğum için kendisi ile de görüştüm. direkt ticari bi anlayışı var diye düşündüm ve eledim. ne yazık ki estetik cerrahlarının bir çoğu bu kafada çünkü ciddi talepler var. ama bence hakkınızı savunun bir avukata danışın derim. en azından düzeltme yapılsın. revizyon 40.000 ne demek ya
İşk ameliyatımı 2019 ekimde yaptı revizyonu da 2020 kasım şimdi 2022deyiz durumum buNe zaman ameliyat oldunuz acaba ödemden olma ihtimali var mi ki
Yaa öyle mi üzüldüm gerçekten insan psikolojikmen çok yıpranıyor ben de revizyon oldum sanki biraz yamukluk var gibi bende de ondan bi sorayim tarihi dedim benim de 2. Aya girecek burnum korkuyorum yamulur mu diyeİşk ameliyatımı 2019 ekimde yaptı revizyonu da 2020 kasım şimdi 2022deyiz durumum bu
ilk revizyonun sebebi neydi acabaİşk ameliyatımı 2019 ekimde yaptı revizyonu da 2020 kasım şimdi 2022deyiz durumum bu
Kesinlikle ben de ameliyat öncesi film çekmedi sonra da tahmin ettiğimden kötüydü burnunun içi dediAcaba benim burnum 6 yıl sonra ne hal alacak.anlamıyorum iş yerimde bir bayan var 20 yıl önce devlet hastaneainde estetik olmuş burnu fındık gibi delikler eşit ucu kalkık mükemmel... Bu kadar mı yeteneksizsin bir de iddialı bence bu dolandırıcılık başka birşey değill
Ya benim ilk andan belliydi ödem gittikçe daha bariz bir hal aldı.... Hakkım haram olsun inşallah Allah yedirmez...Yaa öyle mi üzüldüm gerçekten insan psikolojikmen çok yıpranıyor ben de revizyon oldum sanki biraz yamukluk var gibi bende de ondan bi sorayim tarihi dedim benim de 2. Aya girecek burnum korkuyorum yamulur mu diye
Amin gercekten cok zor bir durum tekrar ameliyat olmayi dusunuyor musunuz pekiYa benim ilk andan belliydi ödem gittikçe daha bariz bir hal aldı.... Hakkım haram olsun inşallah Allah yedirmez...
Şimdilik imkanım yokkk düşünsem de...Amin gercekten cok zor bir durum tekrar ameliyat olmayi dusunuyor musunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?