• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertan Günal Gaziantep Yamuk burun

Eki Görüntüle 2980412 Eki Görüntüle 2980413 şşşu rezil burnuma bakar msınız lanet olsun gaziantepte doktora gittim normal bir burnu soktuğu hale bakın ya bu normal mi
Geçmiş olsun burnunuz çok kötü halde değil ama estetik ameliyat olmuş gibi de değil ben de Gaziantepte yaşıyorum ama araştırdığım doktorlar genelde Ankara ve İstanbul'da. Gaziantep'te önceden çok iyi doktorlar vardı. Tevfik Sözen gibi. Çoğu Ankara, İstanbula gidip muayene açtılar.
Çevre şehirlerdeki devlet hastanesi doktorlarına da bakabilirsiniz. Nefes probleminiz varsa bir KBB ciye olmanız daha doğru olur, birçok KBBci de artık yüz estetiğine önem veriyor fonksiyon dışında.

Ben de Ertan gunala 6 yıl önce ameliyat oldum burnum çok kotu değil ama benim de özellikle sol çaprazdan foto çekilince burnum çok eğri çıkıyor ve hafif yamukluk var ama sizinki kadar belli olmuyor Ertan beye olmasaydım keşke diyorum arada sirada
Acaba benim burnum 6 yıl sonra ne hal alacak.anlamıyorum iş yerimde bir bayan var 20 yıl önce devlet hastaneainde estetik olmuş burnu fındık gibi delikler eşit ucu kalkık mükemmel... Bu kadar mı yeteneksizsin bir de iddialı bence bu dolandırıcılık başka birşey değill

öncelikle merhaba ve evet burnunuz kesinlikle yamuk. ben de gaziantepte burun ameliyatı olmuştum. o sırada adını sıkça duyduğum için kendisi ile de görüştüm. direkt ticari bi anlayışı var diye düşündüm ve eledim. ne yazık ki estetik cerrahlarının bir çoğu bu kafada çünkü ciddi talepler var. ama bence hakkınızı savunun bir avukata danışın derim. en azından düzeltme yapılsın. revizyon 40.000 ne demek ya
Ama bu insan zaten beni revizyon da yaptı revizyonlu hali bu 🤣 bu yeteneksize bir kere daha emanet eder miyim zaten kendi de açamayız bir daha burnu demiş açamaz tabi kendi de naptığını bilmiyor... 40bin fiyat veren başka doktorlar

İşk ameliyatımı 2019 ekimde yaptı revizyonu da 2020 kasım şimdi 2022deyiz durumum bu
Yaa öyle mi üzüldüm gerçekten insan psikolojikmen çok yıpranıyor ben de revizyon oldum sanki biraz yamukluk var gibi bende de ondan bi sorayim tarihi dedim benim de 2. Aya girecek burnum korkuyorum yamulur mu diye 😭

Burnumun ni tarafı ezikti ama iyi görünüyor diye revizyon yapmadı sonra nefes alamayınca mecbur kaldı

Acaba benim burnum 6 yıl sonra ne hal alacak.anlamıyorum iş yerimde bir bayan var 20 yıl önce devlet hastaneainde estetik olmuş burnu fındık gibi delikler eşit ucu kalkık mükemmel... Bu kadar mı yeteneksizsin bir de iddialı bence bu dolandırıcılık başka birşey değill
Kesinlikle ben de ameliyat öncesi film çekmedi sonra da tahmin ettiğimden kötüydü burnunun içi dedi

Yaa öyle mi üzüldüm gerçekten insan psikolojikmen çok yıpranıyor ben de revizyon oldum sanki biraz yamukluk var gibi bende de ondan bi sorayim tarihi dedim benim de 2. Aya girecek burnum korkuyorum yamulur mu diye 😭
Ya benim ilk andan belliydi ödem gittikçe daha bariz bir hal aldı.... Hakkım haram olsun inşallah Allah yedirmez...

bende 2021 de meme küçültme ameliyatı olmuştum Ertan günal'a 21 yaşımda. o kadar kötü dikiş atıyolarki ve asla size fikrinizi sormuyorlar dinlemiyorlar da kendi bildiğini yapıyor keşke Ertan günal'a olacağıma kendim kesip dikseydim. allah bilir anne olsam sütte veremeyeceğim hem şekil olarak hem dikiş yerleri o kadar kötü ki ameliyat olduğumdan beri depresyondayım. aynı ameliyatı farklı doktorlara olan arkadaşlarım gayet memnun ama Ertan Günal kesinlikle pişmanlıktır çok kötü bi doktor asla ve asla işinin ehli değil. üstüne biraz daha para koyup başka doktora ameliyat olun arkadaşlar. Ben yandım siz yanmayın. zaten ameliyat sonrası ilgide sıfır dikişlerim iltihaplanmıştı mesaj atmıştım 2 gün sonra dönmüşlerdi bana. her allahın günü ağzımdan beddua eksilmiyor. 2 yıl geçti özgüvenim düştü. kendisi çok güzel toparlayacağını söylemişti ama kör amcam girse ameliyata o daha iyi toparladı.

Ertan Günal ' ın iyi bir doktor olduğunu düşünmüyorum. çok güzel yaparım maparım diyo ama para peşinde. işleri çok kötü merdiven altı bi yerde yaptırsanız daha iyi bir sonuç alırsınız. kesinlikle tercih etmeyin bu adamı.

Back