• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertan Günal Gaziantep Yamuk burun

Dunyam ben

Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
26
2
16
23
IMG-20220102-WA0026.jpg
IMG-20220102-WA0027.jpg
şşşu rezil burnuma bakar msınız lanet olsun gaziantepte doktora gittim normal bir burnu soktuğu hale bakın ya bu normal mi

Açıkçası bu işlerde cok bilgili değilim ben geçen hafta ameliyat oldum hiç doktor vs araştırmadan tavsiye üzerine doktoruma yaptırdım. Taburcu olduktan sanırım 2 ya da 3. Gündü dikiş yerinde yamukluk gördüm hemen yazdım ertesi gün gel bakalım dedi

Keşke kendisiyle görüşme imkanınız olsa çünkü bu süreçte insan güven duymak ve iletişim kurabilmek istiyor oldukça hassas bir dönem

Mesajla olacak iş değil bu. Doktorların bu baştan savma laflarına uyuz oluyorum. Millet ne hayallerle o ameliyat masasına yatıyor hem maddi hem de risk alarak. Yapamadıysan kabul edip düzelt bari. Bariz yamuk maalesef normal burnunda yamukluk varmıydı peki ?
Mesaj atma randevu al git. Seni ikna etmesine izin verme bişi yok, normal dicek belli 🙄 ama fotoda bile bariz yamuk kusura bakma.
Ben de oldum ve istediğim gibi olmadı kalkık yapacaktı mesela kaldıramadı. ben ne desem doktor üstteledi 2. Ameliyat daha riskli ,şişlik kalıcı olur falan fistan. Sana da bunu yapacak büyük ihtimal.

Açıkçası bu işlerde cok bilgili değilim ben geçen hafta ameliyat oldum hiç doktor vs araştırmadan tavsiye üzerine doktoruma yaptırdım. Taburcu olduktan sanırım 2 ya da 3. Gündü dikiş yerinde yamukluk gördüm hemen yazdım ertesi gün gel bakalım dedi

Keşke kendisiyle görüşme imkanınız olsa çünkü bu süreçte insan güven duymak ve iletişim kurabilmek istiyor oldukça hassas bir dönem
Ben zaten ilk ameliyatta bhrun delikleri farklıydı sol taraf ezik duruyordu bi süre sonra sağ taraftan nefes alamaz oldum gittim revizyon dedi 2. Ameliyatının sonucu bu ve 2. Ameliyattan sonra artık bişe yapamam dedi

Mesajla olacak iş değil bu. Doktorların bu baştan savma laflarına uyuz oluyorum. Millet ne hayallerle o ameliyat masasına yatıyor hem maddi hem de risk alarak. Yapamadıysan kabul edip düzelt bari. Bariz yamuk maalesef normal burnunda yamukluk varmıydı peki ?
Mesaj atma randevu al git. Seni ikna etmesine izin verme bişi yok, normal dicek belli 🙄 ama fotoda bile bariz yamuk kusura bakma.
Ben de oldum ve istediğim gibi olmadı kalkık yapacaktı mesela kaldıramadı. ben ne desem doktor üstteledi 2. Ameliyat daha riskli ,şişlik kalıcı olur falan fistan. Sana da bunu yapacak büyük ihtimal.
Yaa malesef ilk ameliyat sonrasında septuö deviasyonu gelişti ben seni ücretsiz ameliyat edecem dedi hastane masraflarını ödetti ilk ameliyatta da burnum yamuktu revizyonunu yaptıktan sonra da sonuç bu

Şu an tek amacım 1 insanı bile vazgeçirsem sevap işlerim google a fotolarımı yüklüyorum şikayet ediyorlar sanırım fotolarım siliniyor

Ben aptallık ettim google ve insta yorumlarına baktım dikkat ederseniz hep yandan fotolar halbuki burun sırtı yamuk
Peki aparat gibi bisey yok mu duzelmesi icin hic bilmiyorum ama fikir yuruttum. Bi vidyo izlemistim asyali kadinlar geleneksel ayaklabilari giymek icin ayaklarini sikica sarip minik ayakkabi giyiyolardi. Mesela korseyle ince bel yapma da ayni mantik. Burunda oyle bisey yokmu. Ne yapmayi dusunuyorsunuz simdi?

Peki aparat gibi bisey yok mu duzelmesi icin hic bilmiyorum ama fikir yuruttum. Bi vidyo izlemistim asyali kadinlar geleneksel ayaklabilari giymek icin ayaklarini sikica sarip minik ayakkabi giyiyolardi. Mesela korseyle ince bel yapma da ayni mantik. Burunda oyle bisey yokmu. Ne yapmayi dusunuyorsunuz simdi?
Şu an hiçbirşey yapamıyorum çünkü burun ameliyatları 20bin tlnin üzerinde 2 kere işlem görmüş buruna kümde de işlem yapmak istemiyor isteyen kişi de 4000istiyor o kadar param yok keşke devlet hastanesinde olsaydım bi ton param da boşa gitmezdi haram olsun

Şu an hiçbirşey yapamıyorum çünkü burun ameliyatları 20bin tlnin üzerinde 2 kere işlem görmüş buruna kümde de işlem yapmak istemiyor isteyen kişi de 4000istiyor o kadar param yok keşke devlet hastanesinde olsaydım bi ton param da boşa gitmezdi haram olsun
40bin tl istiyorlar revizyon için

Çok üzücü gerçekten utanmadan çok sorun görünmüyor demiş. Kesinlikle yüzyüze görüşmeye gidin normal değil tabiki. Düzeltemiyorsa ücret iadesi yapsın iyi bir doktorda revizyon olun.

öncelikle merhaba ve evet burnunuz kesinlikle yamuk. ben de gaziantepte burun ameliyatı olmuştum. o sırada adını sıkça duyduğum için kendisi ile de görüştüm. direkt ticari bi anlayışı var diye düşündüm ve eledim. ne yazık ki estetik cerrahlarının bir çoğu bu kafada çünkü ciddi talepler var. ama bence hakkınızı savunun bir avukata danışın derim. en azından düzeltme yapılsın. revizyon 40.000 ne demek ya

Ben de Ertan gunala 6 yıl önce ameliyat oldum burnum çok kotu değil ama benim de özellikle sol çaprazdan foto çekilince burnum çok eğri çıkıyor ve hafif yamukluk var ama sizinki kadar belli olmuyor Ertan beye olmasaydım keşke diyorum arada sirada

Back