- 29 Şubat 2020
- 26
- 2
- 16
- 23
- Konu Sahibi Dunyam ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiiki kendine ulaşmak güç sekreterlerine yazdım doktor bey demiş ki evet biraz yana kayık ama çok sorun değilmişgörüştünüz mü ne dedi?
Ben zaten ilk ameliyatta bhrun delikleri farklıydı sol taraf ezik duruyordu bi süre sonra sağ taraftan nefes alamaz oldum gittim revizyon dedi 2. Ameliyatının sonucu bu ve 2. Ameliyattan sonra artık bişe yapamam dediAçıkçası bu işlerde cok bilgili değilim ben geçen hafta ameliyat oldum hiç doktor vs araştırmadan tavsiye üzerine doktoruma yaptırdım. Taburcu olduktan sanırım 2 ya da 3. Gündü dikiş yerinde yamukluk gördüm hemen yazdım ertesi gün gel bakalım dedi
Keşke kendisiyle görüşme imkanınız olsa çünkü bu süreçte insan güven duymak ve iletişim kurabilmek istiyor oldukça hassas bir dönem
Yaa malesef ilk ameliyat sonrasında septuö deviasyonu gelişti ben seni ücretsiz ameliyat edecem dedi hastane masraflarını ödetti ilk ameliyatta da burnum yamuktu revizyonunu yaptıktan sonra da sonuç buMesajla olacak iş değil bu. Doktorların bu baştan savma laflarına uyuz oluyorum. Millet ne hayallerle o ameliyat masasına yatıyor hem maddi hem de risk alarak. Yapamadıysan kabul edip düzelt bari. Bariz yamuk maalesef normal burnunda yamukluk varmıydı peki ?
Mesaj atma randevu al git. Seni ikna etmesine izin verme bişi yok, normal dicek belli ama fotoda bile bariz yamuk kusura bakma.
Ben de oldum ve istediğim gibi olmadı kalkık yapacaktı mesela kaldıramadı. ben ne desem doktor üstteledi 2. Ameliyat daha riskli ,şişlik kalıcı olur falan fistan. Sana da bunu yapacak büyük ihtimal.
Peki aparat gibi bisey yok mu duzelmesi icin hic bilmiyorum ama fikir yuruttum. Bi vidyo izlemistim asyali kadinlar geleneksel ayaklabilari giymek icin ayaklarini sikica sarip minik ayakkabi giyiyolardi. Mesela korseyle ince bel yapma da ayni mantik. Burunda oyle bisey yokmu. Ne yapmayi dusunuyorsunuz simdi?Ben aptallık ettim google ve insta yorumlarına baktım dikkat ederseniz hep yandan fotolar halbuki burun sırtı yamuk
Şu an hiçbirşey yapamıyorum çünkü burun ameliyatları 20bin tlnin üzerinde 2 kere işlem görmüş buruna kümde de işlem yapmak istemiyor isteyen kişi de 4000istiyor o kadar param yok keşke devlet hastanesinde olsaydım bi ton param da boşa gitmezdi haram olsunPeki aparat gibi bisey yok mu duzelmesi icin hic bilmiyorum ama fikir yuruttum. Bi vidyo izlemistim asyali kadinlar geleneksel ayaklabilari giymek icin ayaklarini sikica sarip minik ayakkabi giyiyolardi. Mesela korseyle ince bel yapma da ayni mantik. Burunda oyle bisey yokmu. Ne yapmayi dusunuyorsunuz simdi?
40bin tl istiyorlar revizyon içinŞu an hiçbirşey yapamıyorum çünkü burun ameliyatları 20bin tlnin üzerinde 2 kere işlem görmüş buruna kümde de işlem yapmak istemiyor isteyen kişi de 4000istiyor o kadar param yok keşke devlet hastanesinde olsaydım bi ton param da boşa gitmezdi haram olsun
Ne zaman ameliyat oldunuz acaba ödemden olma ihtimali var mi kiEki Görüntüle 2980412 Eki Görüntüle 2980413 şşşu rezil burnuma bakar msınız lanet olsun gaziantepte doktora gittim normal bir burnu soktuğu hale bakın ya bu normal mi