- 29 Eylül 2014
- 2
- 3
- 3
- 31
- Konu Sahibi baharduman
Merhaba arkadaşlar. 3 hafta önce Ersal Kaya'ya burun estetiği oldum. Şu anda şişliklerimin yüzde 80'i indi, ben hariç kimsenin farkedemediği şişlikler kaldı sadece. Ve alçılarımın ilk açıldığı günden beri ben dahil herkes bayıldı burnuma. Estetik olduğumu bilmeyenlerse ameliyat olduğumu anlamadı, sende bi güzellik var dediler hep. Ameliyat olmayı çok uzun zamandır istiyodum, burnum biraz uzun ve sivriydi. Uygun miktarı toparlayınca bir anda karar verdim ve Ersal beyle görüştüm. Resimlerimi cekti, bana uygun gördüğü burnu tasarladı, gayet güzel görünüyordu ama ben doğal olsun istiyodum sadece bundan tedirgindim, Doğal olacak mı, herkes yadırgayacak mı merak ediyordum. Ameliyat ve iğnelerden de aşırı korkuyordum Ama hiç öyle beklediğim gibi olmadı. Eğer öğrenmek istediğiniz şeyler varsa lütfen sorun. Gerçekten yardımcı olmak isterim. Ersal beyin o kadar çok hastası vardı ki yazın, bu kadar az yorum olmasına şaşırdım gerçekten. Kendisi çok ilgili ve işinde çok çok iyi bir doktor. Doğallık istiyorsanız gideceğiniz tek kişi olmalı. Ben 3 yıl boyunca araştırdım ve iyi ki Ersal beyi seçmişim diyorum.