- 13 Eylül 2015
- 2
- 0
- 1
- 41
Merhaba cnm Ersağ satış temsilcisi olarak istersen üye istersen satışlarla ilgili bilgilendirme yapabilirimVucut şampuanını kullanmıştım gayet güzeldi ama nerde satılır hiç bilmiyorum bana hediye gelmişti.
yapabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnm Ersağ satış temsilcisi olarak istersen üye istersen satışlarla ilgili bilgilendirme yapabilirimVucut şampuanını kullanmıştım gayet güzeldi ama nerde satılır hiç bilmiyorum bana hediye gelmişti.
Ersan ı çok duyuyorum amway avon vs diğerlerinden ne farkı var bilgi alabilirmiyim ersan hakkın da ve üyelikleri hakkın daErsağ ürünleri hakkında yorumlarınız nedir kızlar ? Aklınıza takılan sorular varsa yanıtlayabilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ersağ yerli ve helal urunler uretıyor ... her urunun adından farklı kullanımı var...mesela el sıvısı ınceltılınce el sıvı sabunu oluyor baslık ekleyınce erkek tras kopüğü oluyor...Ersan ı çok duyuyorum amway avon vs diğerlerinden ne farkı var bilgi alabilirmiyim ersan hakkın da ve üyelikleri hakkın da
herkes cok begenıyor ekzamalılar bıle eldıvensız kullanabılıyorlarmıs...Bulaşık deterjanını beğenmedim, bir daha ürün denemedim. Drop iyi diyorlar.
İ üyelik olduğun da ne gibi artıları ve eksileri varersağ yerli ve helal urunler uretıyor ... her urunun adından farklı kullanımı var...mesela el sıvısı ınceltılınce el sıvı sabunu oluyor baslık ekleyınce erkek tras kopüğü oluyor...
masaj kremı her turlu agrı sızı burkulma dız sıvızı ıcın mıgren ve bas agrısı ıcın...v.b.....
diş maunu yanıklara gıbı
üyelik ücretsiz uye olmak ıcın kod lazım ....ben uye oldugum ıcın detayları ve uurn kullanımlarını cok ıyı bılıyorum,, yardımcı olurum
Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum Bulaşık deterjanından memnun kalmadığınız nokta nedir bende ersağ üyesiyim bende evimde ersağdan başka ürün kullanmıyorum insanların memnuniyeti bizim için önemli artısıyla eksisiyle ürünlerimiz hakkındaki yorumlarınız bizim için önem arz ediyorBulaşık deterjanını beğenmedim, bir daha ürün denemedim. Drop iyi diyorlar.
Bulaşıkları temiz yıkamadı. Kaşıklarda yiyecek lekesi kaldı. Kendim elde bulaşık deterjanı yaptım ve kalitesi eşitti.Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum Bulaşık deterjanından memnun kalmadığınız nokta nedir bende ersağ üyesiyim bende evimde ersağdan başka ürün kullanmıyorum insanların memnuniyeti bizim için önemli artısıyla eksisiyle ürünlerimiz hakkındaki yorumlarınız bizim için önem arz ediyor
Ben elde olanı kullandığınızı sandım o yüzden sordum ama sanırım makina için olanı kullanmışsınız peki jel mi toz mu kullandınızBulaşıkları temiz yıkamadı. Kaşıklarda yiyecek lekesi kaldı. Kendim elde bulaşık deterjanı yaptım ve kalitesi eşitti.
TozBen elde olanı kullandığınızı sandım o yüzden sordum ama sanırım makina için olanı kullanmışsınız peki jel mi toz mu kullandınız
Toz deterjan ilk çıktığı zaman kullanılmış ama şuanda jeli parlatıcısı ve temizleyisi ile birlikte kullanılıyor ve kullananlar çok memnun bende kullanıyorum memnunum sizin gibi çok fazla kişi memnun kalmayınca toplatıldı ve yenileri çıktı birde şimdi denemenizi tavsiye ederim
Damlasını kullandınız mıBen çok çok çooooook soğudum bu markadan. Parfümleri hariç sanırım her ürününü kullandım (masaj kremi mi ne var o da hariç)
Artık almamaya karar verdim.
Merak ettiğim için soruyorum, hangi firma tarafından verilmiş helal sertifikası?HELAL SERTİFİKASI OLMAYAN MARKA!!! LÜTFEN BU KONUYA DİKKAT EDİN!!!
markanın pazarlama stratejisinin temelinde helal sertifikası var. kadınların satış yaparken en çok kullandıkları kelime helal sertifikası. bende kısa bir araştırma yaptım ve bu markanın üzerinde bulunan helal sertifikasının ülkemizde bi geçerliliğinin olmadığını öğrendim. iran kaynaklı bir sertifika. yani şii hükümlere göre verilen bir sertifika. bu markaya helal sertifikası veren kurum alkolsüz bira ve sünni inancın dışında kalan daha bir çok ürüne bu sertifikayı vermiş.
kısacası türkiyede geçerliliği olmayan bir sertifika. ayrıca kesinlikle çok ağır kimyasallar içeriyorlar. iki ürününü kullandım hiç memnun kalmadım. bonyo ve wc temizliği için kullanılan spreyli kullandığım zaman 3 gün öksürüyordum ve iğrenç kokuyordular.