Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ersağ
- Konu Sahibi flyfly
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ersağ ürünleri hakkında yorumlarınız nedir kızlar ? Aklınıza takılan sorular varsa yanıtlayabilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ERSAĞ şampuanı ne kadar satıosun canım ? argan yağlı olanı
ERSAĞ şampuanı ne kadar satıosun canım ? argan yağlı olanı
1000 ml. 38 lira 300 ml. 20 lira canım
Ersağ ürünleri hakkında yorumlarınız nedir kızlar ? Aklınıza takılan sorular varsa yanıtlayabilirim
Ben temizleme sütü ve argan yağlı kremini aldim da kremi gece yatarken sursem olur mu? Ikinciso bi ürün gördüm cilt renk acici beyazlaytici krem 100 lira gibi bişeydi o nasil bişey ise yarar mi?
Ben temizleme sütü ve argan yağlı kremini aldim da kremi gece yatarken sursem olur mu? Ikinciso bi ürün gördüm cilt renk acici beyazlaytici krem 100 lira gibi bişeydi o nasil bişey ise yarar mi?
Canım öncelikle argan yağlı nemlendirici losyonu gece de pekala kullanabilirsin fakat ürün 15 faktörlük güneş kremi olma özelliğini de taşıyor gündüz kullanman hem nemlendirirken hem de güneşin zararlarından korunmana yardımcı olur renk açıcı kreme gelince evet 100ml 100 lira temiz cilde düzenli uygular kışın gündüzleri 15 faktörlük nemlendiricini yazınsa daha yüksek faktörlü bir kremi kullanırsan yüzündeki güneş lekelerini gidermende yardımcı olur eğer leken yoksa kozmetik amaçlı ten rengini bir ton açmak için de kullanabilirsin
- 19 Ağustos 2014
- 1
- 1
- 1
Merhaba; dün gece ersağ ürünleri hakkında yazılanları okumak için foruma girdim ve kullanan biri olarak benimde bir şeyler yazmam gerektiğini düşündüm.zarlamaya portföyüne sahip çoğu firmaya ön yargılı bakan bir insanım avon, oriflame vb gibi ürünleri kullanmamaya çalışırım. Fakat ersağ bir çok açıdan bu ön yargılarımı kırdı ve ben de ilk defa bu tarz bir firmanın ürünlerini kullandım. Yaklaşık bir senedir bütün kozmetik ve temizlik ürünlerini evimizde kullanıyoruz hatta evimde ersağdan başka bir ürün yok diyebilirim. Bir çok açıdan rahatladım çok fazla saç dökülmesi yaşıyordum. Çok uzun ve gür saçlarım var ama argan yağlı şampuanı düzenli olarak kullanmaya başladıktan sonra bu dökülmeler neredeyse yok oldu diyebilirim.
En büyük faydası ise ( eminim bir çoğunuzda aynı sorun vardır kızlar o yüzden bunu ilgili bir topic bulursam oraya da yazacağım) yüzümde kum tanesi gibi kapalı komedonlar vardı. Çok kere cilt uzmanlarına gittim ve bana yaklaşık iki hafta düzenli gitmemi gerektiren tedaviler uyguladılar. Bu tedavi elbette yüzümün önce buharla yumuşatılmasını ve komedonların insülin iğnesi ile teker teker delinip sıkılmasını içeriyordu. Tabi ki o delikler yara oluyordu ve ben 1 aya yakın güneşten uzak kalmak zorunda kalıyordum. İşin en kötü yanı bu kalıcı bir çözüm değil ve ben yaklaşık 5 sene bu işkenceyi dünya kadar para verip yaşadım. Her seferinde geri geldiler. 1 ay önce ersağın sivilve ve akneler için olan kremini sipariş verdim ve gelir gelmez denedim. Sabahları ve akşamları işaret parmağımın üstüne azar azar sıkarak komedonlarımın üzerine sürdüm ve sonuç inanılmaz hakikaten. 1 hafta geçmeden küçülmeye başladılar şu an da sadece çok az bir kısmı kaldı. Ben uzun zamandır bu sorunla mücadele ettiğim için böyle bir sonuç almak beni çok şaşırttı. Üstelik o kadar ön yargılı baktığım ürünlerdi bunlar 1 sene öncesine kadar. Hala inanamıyorum umarım buradan sesimi duyarsınız eğer böyle bir sorununuz varsa kullanmanızı tavsiye ederim kızlar sonuç inanılmaz dediğim gibi
En büyük faydası ise ( eminim bir çoğunuzda aynı sorun vardır kızlar o yüzden bunu ilgili bir topic bulursam oraya da yazacağım) yüzümde kum tanesi gibi kapalı komedonlar vardı. Çok kere cilt uzmanlarına gittim ve bana yaklaşık iki hafta düzenli gitmemi gerektiren tedaviler uyguladılar. Bu tedavi elbette yüzümün önce buharla yumuşatılmasını ve komedonların insülin iğnesi ile teker teker delinip sıkılmasını içeriyordu. Tabi ki o delikler yara oluyordu ve ben 1 aya yakın güneşten uzak kalmak zorunda kalıyordum. İşin en kötü yanı bu kalıcı bir çözüm değil ve ben yaklaşık 5 sene bu işkenceyi dünya kadar para verip yaşadım. Her seferinde geri geldiler. 1 ay önce ersağın sivilve ve akneler için olan kremini sipariş verdim ve gelir gelmez denedim. Sabahları ve akşamları işaret parmağımın üstüne azar azar sıkarak komedonlarımın üzerine sürdüm ve sonuç inanılmaz hakikaten. 1 hafta geçmeden küçülmeye başladılar şu an da sadece çok az bir kısmı kaldı. Ben uzun zamandır bu sorunla mücadele ettiğim için böyle bir sonuç almak beni çok şaşırttı. Üstelik o kadar ön yargılı baktığım ürünlerdi bunlar 1 sene öncesine kadar. Hala inanamıyorum umarım buradan sesimi duyarsınız eğer böyle bir sorununuz varsa kullanmanızı tavsiye ederim kızlar sonuç inanılmaz dediğim gibi
- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
100 tl siparişe zaten kargo bedavaBen de ERSAĞ üyesiyim ve geliş fiyatına. Satıyorum. 100 tl alışveriş yaparsanız kargo da benden.
- 15 Aralık 2014
- 102
- 34
- 23
Ürünlerin kullanımları, hangi ürünün ne işe yaradığı, kalitesi vb konuşulabilir ama satış yapılması, üye toplanması yasaktır.
Böyle firmalara üye falan değlim sırf merakımdan soruyorum.
Satış yapılsa üye toplansa ne olur ki, ne zararı var yani?
İnsanlar bi şekilde para kazanmaya çalışıyor ki bu site de bu iş için çok büyük bir şans.
Kitap satılıyor kıyafet satılıyor yeni üyeliğime bakmayın eski üyeliğimden bu yana 6-7 senedir bu siteye girip çıkıyorum yazıyorum lens satanlar var onlara niye müsade ediliyordu..
Belki çevremde bu markayı satan insanlar yok üye olmakta istemiyorum şahsen ben lazım olduğunda bu arkadaşlardan ürün almak isterim..
Satış yapmalarına engel nedir çok merak ettim..
Canım yağ çöz bulaşık sıvısı olsun ellere hiç bir zararı olmadığı gibi yumuşacıkta yapıyor ayrıca bulaşık sıvısı yanıklara ve yaralara çok. iyi geliyor sürdüğünde aklına takılan olursa ben ersağın temsilcisiyim özeldende yazabilirsinegzamaya iyi gelen ürünleri hangileri?