Güzelim bana özelden yazarsan elimdeki tüm imkanlarla sana yardımcı olacağımbende üye olmak istiyorum yardımcı olur musnuz
Yeni oluşmuş tükenmez kalem haricinde damlanın ekstra bir faydasını görmedim . Siz özellikle ne için kullanıyorsunuz ?Yağ çöz genel temizlik damla en iyi urunleri
Kurumuş kan lekesini çıkarıyor. Beklemiş çay lekesini de çıkarıyor.Yeni oluşmuş tükenmez kalem haricinde damlanın ekstra bir faydasını görmedim . Siz özellikle ne için kullanıyorsunuz ?
Kan lekesinde denedim ise yaramadı , farklı bir yöntemle mi çıkıyor acaba ?Kurumuş kan lekesini çıkarıyor. Beklemiş çay lekesini de çıkarıyor.
....ben sponsorun olbilirimmerhaba bende üye olmak istiyorum sponsor no isteniyor üye olmak için bu konuda yardımcı olurmusunuz
Ürünleri tam söylendiği şekilde kullanmak gerek. Mesela ben halıma dökülen çayda damla konsantreyi direk üzerine döküp silmiştim. O anda çıktı gibi geldi, sonra baktım kuruduktan sonra lekeler duruyor ve olması gerektiği şekle dönüp fısfıs ile püskürterek sildim. Sonuç harikaaBen de kullanıyorum ürünlerini ama her ürününden memnunum diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?