Arkadaşlar dün ersağın genel temizlik ürününü halı yıkama makinesinde kullandım inanılmaz mükemmel bir koku ve sonuç elde ettim tavsiye ediyorum üye olmak ücretsiz üye olun indirimli ürünlerden yararlanın sonuçta hepimiz evimize temizlik malzemeleri alıyoruz en azından kimyasal içermeyen ve sonuçlarının harika olduğu bu ürünleri kullanalım...
Ersağin hemen hemen bütün ürünlerini yaklaşık 1yıldır kullanıyorum. Kesinlikle sürekli kullanacağım çok güzel ürünler. Sadece deodorantını ve ütü spreyini begenmedim. Diğer tüm ürünleri harika.özellikle şu ürün güzel diyeceğim ama seçemiyorum. Hepsi birbirinden güzel.
ama ersağın deodorantı yoktur ki parfumler var sıvı onu mu kast ettınız?
nasıl sipariş verebiliyoruz pekı ? sıtesıne bı göz attım ama temsılcı olmakla ılgılı bölüm göremedım
Üye olmadan fiyatları göremiyor muyuz?
merhaba bende üye olmak istiyorum sponsor no isteniyor üye olmak için bu konuda yardımcı olurmusunuzUye olmadan da fiyatlari gorebilrsiniz lakin onlar satis fiyati yani katalog fiyati olur. Uye girisinden giris yapip bakarsaniz o zamanda uyeye gelis fiyatini gorursunuz ki bu yuzde otuz indirimli ayrica seviye ciktikca ekstradan indirim hakki oluyor ve ciktiginiz seviyeden dusme olmuyor ve seviyeler iki aylik uzerinden hesaplaniyor bir ay degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?