duş jeli kullanıyorum bir kızarıklık yokta şubat ayından beri bio şampuan kullanıyoruz.eşimin saçında kocaman kocaman kepeklenme olmaya başladı.daha öncesinde bu kadar asla yoktu.yaklaşık bir aydır bu durumda :44: hava değişimi olsa gerek diyorum.çünkü yeni değil şampuan sonuçta.
bu arada parfüm testerleri almıştım.lilyum güzel gerçekten.krizantemin de kokusunu neye benzettiğimi buldum.lancome miracle ye benziyor
Neden 5 te 5 kampanyası için hediyeler değişti anlamadım.Aynı şey geçen ay da oldu.
Nerdeyse artık her ay aynı ürünler promosyonda.
ben de kullanıyordum ama kokusunu bıraktığını farkettim, kokusu kalıyorsa kimyasal kısmıda kalıyordur mantığıyla bıraktım kullanmayı, sadece tezgahımı ve lavabomu yıkıyorum, yiyecekle direk temas eden şeylere sıkmıyorumBanyo wc yi mutfağa da kullanıyorsunuz değil mi? Ben önceden çamaşır suyuyla yaptığım gibi arada tezgahı silme, bulaşıklığı yıkama ve bulaşık suyuna biraz sıkma işlerini banyo wc ile de yapıyorum. Yanlış birşey yapmıyorum umarım?
bugun bulaşıkmatikten vazgeciyorum yeter artık yaaa bulaşıklar buğulu buğulu makinanın yıkadığını birde ben elimde yıkıyorum iki aydır ugraşamıcam sanırım artık eskii deterjanıma dönüyorum nasılsa parlatıcı kullanmıyorum onun yerine sirke kullanıyorum o yuzden de deterjan kalıntısı olacağını sanmıyorum benim gibi bulaşıkmatikten sıkılan var mı ben mi kullanamadım kaya tuzu koydum makina temizleyiciyle temizledim ama alışamadı benim makinam
kızlar bugün bu markanın argan yağlı sampuanını aldım kullanan ve memnun kalan varmı aranızda? yorumalrınızı bekliyorum:))
tatlım ben bio şampuan ile dönüşümlü kullanıyorum çok memnunum. saçların işlem görmüşse hiç problem yaratmıyor kremlemeden rahatça yumuşalığı verebiliyor şampuan.
canlılık parlaklık katıyor dolgunluk kattığını pek söyleyemem ama
ve ayrıca belirtmek istiyorum saçımdaki kısa tüğcükler hızlı uzadılar bu şampuanlardan sonra
canım birde benim sampuanın icinde sls ve dimethicone var doğal diyolardıda senin sampuanın icindede avrmı. yorumları okudumda bazılarının iceriği değişik heraldetatlım ben bio şampuan ile dönüşümlü kullanıyorum çok memnunum. saçların işlem görmüşse hiç problem yaratmıyor kremlemeden rahatça yumuşalığı verebiliyor şampuan.
canlılık parlaklık katıyor dolgunluk kattığını pek söyleyemem ama
ve ayrıca belirtmek istiyorum saçımdaki kısa tüğcükler hızlı uzadılar bu şampuanlardan sonra
bugun bulaşıkmatikten vazgeciyorum yeter artık yaaa bulaşıklar buğulu buğulu makinanın yıkadığını birde ben elimde yıkıyorum iki aydır ugraşamıcam sanırım artık eskii deterjanıma dönüyorum nasılsa parlatıcı kullanmıyorum onun yerine sirke kullanıyorum o yuzden de deterjan kalıntısı olacağını sanmıyorum benim gibi bulaşıkmatikten sıkılan var mı ben mi kullanamadım kaya tuzu koydum makina temizleyiciyle temizledim ama alışamadı benim makinam
canım birde benim sampuanın icinde sls ve dimethicone var doğal diyolardıda senin sampuanın icindede avrmı. yorumları okudumda bazılarının iceriği değişik heralde
Bütün şampuanların da var mı dimethicone ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?