• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ersag ürünleri

ozlem0702

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
8
0
6
35
Arkadaşlar ersag ürünlerini kullanmak geliş fiyatından almak ve hatta üye olmak için yardımcı olurum

Ersag ürünleri çok güzel özellikle temizlik ürünlerinden çok memnun kaldım.Doğrusu en çokta yağ çözücusunü beğendim kimyasal olmaması en güzel ozelligi:21:

temizlik ürünleri kullanmıştım ama pek memnun kalmamıştım ben . özellikle banyo için olan ürünü

Banyo için olanını yeni aldım daha denemedim ama yağ çözücüsü güzel bide genel temizliği güzel,bıdaki sefere almamda yüz temizleme jelini ve tonigini almak istiyorum kullananız varmı varsa yorum yaparmisiniz:KK15::KK25:

Banyo için olanını yeni aldım daha denemedim ama yağ çözücüsü güzel bide genel temizliği güzel,bıdaki sefere almamda yüz temizleme jelini ve tonigini almak istiyorum kullananız varmı varsa yorum yaparmisiniz:KK15::KK25:
kuzenim kullanıyordu (onların apartmanda satan varda her ürün var kendilerinde :)) sivilceleri olduğu için .ama işe yaramadı 2 ay kullanmasına rağmen. gerçi bu yanıltıcı olur onun sivilcelerini ne yapsak geçiremedk biz.
ayak bakım kremlerini kullanmıştım. onlar güzeldi.

kuzenim kullanıyordu (onların apartmanda satan varda her ürün var kendilerinde :)) sivilceleri olduğu için .ama işe yaramadı 2 ay kullanmasına rağmen. gerçi bu yanıltıcı olur onun sivilcelerini ne yapsak geçiremedk biz.

YÜZ TONİĞİ:

İçerisinde Papatya, Meyankökü, Hamamelis, Üzüm çekirdeği, Zeytin ve Bal mevcuttur. Ciltte dolaşımı hızlandırarak cildin hücrelerinin yenilenmesini sağlar. Cilde doğal bir güzellik verir. İltihap önleyici ve de giderici özelliği vardır. Agrı kesici olarakta kullanabileceğimiz bir ürünümüzdür. Kaşıntı ve deri dökülmelerinde de kullanabiliriz. Hiç bir mikrobu cildimize yaklaştırmaz.Yara iyileştirici özelliği mevcuttur. Deri hastalıklarında da kullanabiliriz. Anti alerjiktir. Kılcal damar destekçisidir. Deri altında çatlayan kılcal damarlarıda onarmaktadır.Cildin sarkmasını engeller. Solgun cansız bir cilde sahip olanlar için mükemmel bir üründür.Cildi sıklaştırarak elastiyetik bir özellik kazandırmaktadır.Cildi yumuşatarak ipeksi bir hal almasını sağlamaktadır..Cildin yağ dengesini sağlamaktadır. İçerisindeki etken maddelerden dolayı bakterileri çok çabuk şekilde yok etmektedir.Cildi güzelleştirip doğal parlaklık vermektedir.
.....

Son düzenleyen: Moderatör:

YÜZ TEMİZLEME JELİ: İçerisinde Alovera, Meyan kökü,Dulavrat otu, Kekik ve Adaçayı bulunmaktadır. Cildi derinlemesine temizleyerek berrak bir hal almasını sağlamaktadır.Cilt PH sına çok uygun bir ürünümüz olup sivilce tedavisi başta olmak üzere bir çok yararları vardır. Her türlü ağrıda baş,diş ve migren ağrısında etkilidir. Hemoroid tedavisinde bile kullanabileceğimiz bir ürünümüzdür. Cildimizin kalitesini iyileştirmektedir.Yanık tedavisindede kullanabileceğimiz bir ürünümüzdür. Botoks etkisi göstererek cildin güzelleşmesini sağlamaktadır. Bakteri oluşumunu engeller. Cildi temizleyip sıklaştırır. Cildi temizleyip pürüzsüz olmasını sağlamaktadır.....

SİVİLCELER İÇİN 1 TERMAL ÇAMUR 2. YÜZ TEMİZLEME JELİ, 3. YÜZ TİPİNE UYGUN TONİK + ANTİ AKNE LOSYON KULLANMASI GEREKİR. TAM SONUÇ ALINMAK İÇİN

Back
X