Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzenim kullanıyordu (onların apartmanda satan varda her ürün var kendilerinde :)) sivilceleri olduğu için .ama işe yaramadı 2 ay kullanmasına rağmen. gerçi bu yanıltıcı olur onun sivilcelerini ne yapsak geçiremedk biz.Banyo için olanını yeni aldım daha denemedim ama yağ çözücüsü güzel bide genel temizliği güzel,bıdaki sefere almamda yüz temizleme jelini ve tonigini almak istiyorum kullananız varmı varsa yorum yaparmisiniz![]()
kuzenim kullanıyordu (onların apartmanda satan varda her ürün var kendilerinde :)) sivilceleri olduğu için .ama işe yaramadı 2 ay kullanmasına rağmen. gerçi bu yanıltıcı olur onun sivilcelerini ne yapsak geçiremedk biz.
ayak bakım kremlerini kullanmıştım. onlar güzeldi.
kuzenim kullanıyordu (onların apartmanda satan varda her ürün var kendilerinde :)) sivilceleri olduğu için .ama işe yaramadı 2 ay kullanmasına rağmen. gerçi bu yanıltıcı olur onun sivilcelerini ne yapsak geçiremedk biz.