- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
Onlar için yagcoz kullandım damla konsantre ise yaramayınca..ama ustunde yazdığı gibi bir ise yaramıyor kesinlikle..sadece krem suni deri mutfak kose takımımın üstündeki leke ve kirleri çok güzel temizledi, ama damla olarak değil süngerin üstüne bolca dökerek kullandım..başkada bi ise yaramıyor..kesinlikle tavsiye etmem..sampuana gelince sacima uygun olanı aldim eminim ama kazık gibi yaptı..bi daha asla almam..az para da değil gözle gorulur bi fark olmalı bence..gerçi gözle gorulur bi fark oldu saçında bildiğin süpürge olduAspiratör ve fırın için yağ çöz kullansaydınız daha etkili olurdu, damla konsantre yağ çözmek için değil ki.. Şampuanını da uygun olanını bulamamış olabilirsiniz. Tıpkı diğer şampuanlar gibi, hepsi herkese iyi gelmez
:) Doğrudur. Bir önceki mesajımda da dediğim gibi her ürün herkese iyi gelmeyebilir.Onlar için yagcoz kullandım damla konsantre ise yaramayınca..ama ustunde yazdığı gibi bir ise yaramıyor kesinlikle..sadece krem suni deri mutfak kose takımımın üstündeki leke ve kirleri çok güzel temizledi, ama damla olarak değil süngerin üstüne bolca dökerek kullandım..başkada bi ise yaramıyor..kesinlikle tavsiye etmem..sampuana gelince sacima uygun olanı aldim eminim ama kazık gibi yaptı..bi daha asla almam..az para da değil gözle gorulur bi fark olmalı bence..gerçi gözle gorulur bi fark oldu saçında bildiğin süpürge oldu
seni gidi satıcı seni reklam hep doğal diyolar ama yalan deterjanım doğalı mı olur
Merhaba cnm Ersağ satış temsilcisiyim üye olup ürünleri yüzde 25 indirimli alabilirsiniz hatta çevrenizdekilere satış yapıp kazanç sağlayabilirsiniz.Üyelik için özelden yapabilirsiniz malum sitede reklam yasak:)Ersağ ürünleri nerede satılıyor
Bahar kokulusu çıktı şimdi banyo Wc nin o daha iyi bu konuda. Hatta eve oda parfümü niyetine kullananlar bile varbikaç ay önce; banyo-wc temizleyicisini aldım, alma sebebim domestosun kokusunun boğazımı mahvetmesiydi ersağ için doğal bitkisel kokusu ne kadar olabilirki olsada domestos ( umarım sorun olmaz marka adı verdiğim için )gibi tahriş etmez dedim demez olaydım o nasıl bir kokuuu aman allahım wc hergün temizlendiği için kokusu iyice siniyordu banyoya bitti de kurtuldum şimdi
genel temizlik sıvısı var o da harika bisey ölçüsüne göre sulandırıp fısfıslı şişesine koyup elimede toz bezini aldığımda her yeri onunla silebiliyorum
Evet kokusu biraz ağır :)hadi ya ondan haberim olmadı ama benim kullandığım çok berbattı aklıma geldi bak şimdi yine
Doktorunuza danışın bence. Birçok ürününü kullanıyorum, çok memnunum ama hamilesiniz ve gıda takviyesi için doktor önerisi önemli benceMerhaba arkadaşlar .ersagin omega 3 balık yağını kullanmk istiyorum.hamileyim.yan etkisi olurmu diye tedirginim.bilgisi olan varmi
bende satısa baslamayı dusunuyorum herkes faydalanmalı bnce:)
Ben de kullanıyorum ürünlerini ve çok memnunum.
Kızlr ben almadım bu urunlerden fakat eltim almıştı onlara gezmeye gittiğimizde oğlumn tişortu siyah dut olmuştu ve bayağı yoğun bir lekeydi ersağın genel temizleyıcisinden doktun bıraz elımde yıkadım tişortu astıgımda leke halen uzerındeydı kuruyunca bir baktımkı damla leke kalmamış gerçekten şaşırdım etkili bir urunmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?