• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ersağ ürünleri kullanıyor musunuz?

Aykiiiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaslar birkac ay önce arkadasımın tavsiyesiyle ersağ markasının birkac ürününü aldım argan yağlı sampuan , duş jeli , kil maskesi , argan yağlı nemlendirici krem ve sac bakım yagı ürünlerini denedim gayet memnun kaldım kokuları cok hos sampuan saclarımı gözle görülür sekilde uzattı ve boyadan yıpranan saclarım neredeyse saglıgına kavustu nemlendiricisi de cilt lekelerine karsı onarıcı etki ıceriyor ürünler tamamen bitkisel ürünler bir de sigara kokusunu giderici bir spreyi var anında kokuyu yok edip ferah bir temizlik kokusu yayıyor aranızda ersağ ürünleri kullanan ve farklı ersağ ürünü önerisi olan arkadaslar varsa öneri ve yorumlarınızı bekliyorum :KK49::KK23:

Bende kullanıyorum, çoookkk memnunum.. Banyo Wc ürünü mucize gibi birşey... Herşeye her yere imdada yetişiyor. Aynı zamanda bulaşık sıvısınıda kullanıyorum çok memnunum ellerimde krem kullanmama gerek kalmıyor artık. Tamamen bitkisel, kullanıcı olarak başladım şimdi satış aşamasındayım, içim çok rahat satıyorum... Çünkü ürünleri gerçekten çok güzel...

Bende kullanıyorum, çoookkk memnunum.. Banyo Wc ürünü mucize gibi birşey... Herşeye her yere imdada yetişiyor. Aynı zamanda bulaşık sıvısınıda kullanıyorum çok memnunum ellerimde krem kullanmama gerek kalmıyor artık. Tamamen bitkisel, kullanıcı olarak başladım şimdi satış aşamasındayım, içim çok rahat satıyorum... Çünkü ürünleri gerçekten çok güzel...
bende satısa baslamayı dusunuyorum herkes faydalanmalı bnce:)

İstersen benim üye numaramla kayıt olabilirsin :) ... :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de annem neredeyse her şeyini kullanıyor :) Deterjanları yoğun olduğu için çok az miktarda kullanılması yetiyor, aslında fiyat olarak bildiğimiz deterjanlardan daha pahalı gibi görünse de çok uzun süre dayandığı için tasarrufa bile geçmiş oluyorsunuz. Ben bir tek şampuanından memnun kalmadım, benim saç tipime çok iyi gelmedi. Ama diğer tüm ürünlerini rahatlıkla kullanıyoruz.

merhaba hanımlar bende 3 aydır ersağcıyım harika ürünler iyiki karşılaştım ersağla sponsor no;...:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
benımde kayın validem hem satış temsilcisi hemde urunlerın kullanıcısı.bana da bir çok ürün vermişti ben sadece sampuanını beğendim ama argan yağı vs bir espirisi yok piyasada ki diğer kaliteli şampuanlarla aynı değerde.çamaşır deterjanını hiç tavsiye etmem ben kutudan ölçekle alıp makınaya koyana kadar toz zerrecikleri boğazıma kadar giriyor ve 15 dk öksürük tutuyordu.anneme sordum ona da demişler ki :daha iyi bu durum kışın grip olmazsınız demiş.bir kımyasal ürünün böyle bir koruyucu olması mantıksız.o yuzden bi daha kullanmadım.ha konsantre olması ii ama başka markaları denemenızı öneririm

Ersağ ürümlerini kullanıyorum, nemlendiricisi ve saç bakım yağına bayılıyorum

Benim de annem neredeyse her şeyini kullanıyor :) Deterjanları yoğun olduğu için çok az miktarda kullanılması yetiyor, aslında fiyat olarak bildiğimiz deterjanlardan daha pahalı gibi görünse de çok uzun süre dayandığı için tasarrufa bile geçmiş oluyorsunuz. Ben bir tek şampuanından memnun kalmadım, benim saç tipime çok iyi gelmedi. Ama diğer tüm ürünlerini rahatlıkla kullanıyoruz.
Ersağ ürünleri nerede satılıyor

arkadaslar birkac ay önce arkadasımın tavsiyesiyle ersağ markasının birkac ürününü aldım argan yağlı sampuan , duş jeli , kil maskesi , argan yağlı nemlendirici krem ve sac bakım yagı ürünlerini denedim gayet memnun kaldım kokuları cok hos sampuan saclarımı gözle görülür sekilde uzattı ve boyadan yıpranan saclarım neredeyse saglıgına kavustu nemlendiricisi de cilt lekelerine karsı onarıcı etki ıceriyor ürünler tamamen bitkisel ürünler bir de sigara kokusunu giderici bir spreyi var anında kokuyu yok edip ferah bir temizlik kokusu yayıyor aranızda ersağ ürünleri kullanan ve farklı ersağ ürünü önerisi olan arkadaslar varsa öneri ve yorumlarınızı bekliyorum :KK49::KK23:
Ben 1 yıldır ersag kullanıyorum perde yıkama tozu çok harika perdelerim isten gri renk olmuştu 11 yıllık perde 2 kez yıkadım tabi aralıklarla çok güzel oldu ve beyaz çamaşırlara katıyorum ersağ beyaz çamaşır yıkama tozuna çok memnunum

seni gidi satıcı seni reklam hep doğal diyolar ama yalan deterjanım doğalı mı olur
Doğaldan ziyade şöyle desek daha doğru olacak sanırım. esela sirke, karbonat gibi ürünlerle temizlik yapıluyor, eskiden killerle küllerle temizlik yapılıyordu. Doğaldan kasıt bu aslında, sağlığa zararsız bir temizlik anlayışı. ;)

• Damla konsantre (genel temizlik için) her derde deva :KK71: Toz alırken, döşeme silerken, cam silerken, halıya leke döküldüğünde... Adı gibi 1-2 damla yeterli geliyor
  • Cildim kuru ve tavsiye üzerine Argan Yağlı Duş Jeli'ni kullandım. Gayet memnun kaldım. Bal gibi içeriği olan duş jellerini kullandığımda aşırı derece kaşıntı oluyordu vücudumun her yerinde. Ersağ ile bu olayı tarihe gömdüm :nazar:
  • Çamaşır tozunu da kullandı annem fakat hiç beğenmedi.
  • Oda kokusu var birde ondan da memnunuz

Hem daha doğal içerikli oluşu hem de bildiğim kadarıyla Türk markası olması etkiliyor.

Kızlr ben almadım bu urunlerden fakat eltim almıştı onlara gezmeye gittiğimizde oğlumn tişortu siyah dut olmuştu ve bayağı yoğun bir lekeydi ersağın genel temizleyıcisinden doktun bıraz elımde yıkadım tişortu astıgımda leke halen uzerındeydı kuruyunca bir baktımkı damla leke kalmamış gerçekten şaşırdım etkili bir urunmuş

Kızlr ben almadım bu urunlerden fakat eltim almıştı onlara gezmeye gittiğimizde oğlumn tişortu siyah dut olmuştu ve bayağı yoğun bir lekeydi ersağın genel temizleyıcisinden doktun bıraz elımde yıkadım tişortu astıgımda leke halen uzerındeydı kuruyunca bir baktımkı damla leke kalmamış gerçekten şaşırdım etkili bir urunmuş
Diğer ürünleri de deneyip gördükçe hayranlığın artacaktır canım. Grçekten çok güzel ürünler.

• Damla konsantre (genel temizlik için) her derde deva :KK71: Toz alırken, döşeme silerken, cam silerken, halıya leke döküldüğünde... Adı gibi 1-2 damla yeterli geliyor
  • Cildim kuru ve tavsiye üzerine Argan Yağlı Duş Jeli'ni kullandım. Gayet memnun kaldım. Bal gibi içeriği olan duş jellerini kullandığımda aşırı derece kaşıntı oluyordu vücudumun her yerinde. Ersağ ile bu olayı tarihe gömdüm :nazar:
  • Çamaşır tozunu da kullandı annem fakat hiç beğenmedi.
  • Oda kokusu var birde ondan da memnunuz
Hem daha doğal içerikli oluşu hem de bildiğim kadarıyla Türk markası olması etkiliyor.
Canım çamaşır tozunu nasıl kullandınız çünkü çamaşır aktif denen bir ürünü var onunla kullanmanız lazım etkili sonuç için bende beyazlar için olanı var normalde 4_5 yıkamadan sonra farkı görürsün ama ben ilk kullanımda bile bebeğinin yemek lekerinden kurtuldum yinede sormak istediğin olursa buradan yada özelden yazabilirsin

Sampuanini kullandım hiç beğenmedim..damla konsantre temizlik urununude beraber almıştım ama aspiratorun ve fırının temizlemedi..dandik yağ çözücü bile daha güzel temizledi..

Sampuanini kullandım hiç beğenmedim..damla konsantre temizlik urununude beraber almıştım ama aspiratorun ve fırının temizlemedi..dandik yağ çözücü bile daha güzel temizledi..
Aspiratör ve fırın için yağ çöz kullansaydınız daha etkili olurdu, damla konsantre yağ çözmek için değil ki.. Şampuanını da uygun olanını bulamamış olabilirsiniz. Tıpkı diğer şampuanlar gibi, hepsi herkese iyi gelmez :(

Back
X