• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERSAĞ Tüy Saartıcı Kreme Güvenebilir Miyim?

X2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
322
41
53
Arkadaşlar dün kuaförüm önerdi,övdü.Benim fuallerimde ve çenemde baya kalın kıllar var...
Lazeri düşünüyordum ama şimdilik vazgeçtim,sürekli kuaföre gitmekten de bıktım...
Düşünecem dedim ama kramlere de pek inanmıyorum da dedim....
Sizce nasıl kullanan var mı?Bioder mi güvenilir yoksa Ersağ mı?
Ersağ 37 tl...Bioder fiyatını bilmiyorum...

Tüy sarartıcı değil tüy azaltıcı krem kullandım. Ben düzenli olarak kullanmaya 1 hafta önce başladım. Şimdilik güzel gidiyor. Her akşam uyguluyorum sabah cildim yumuşacık oluyor hem de. Benim duyumlarım da işe yaradığı yönünde. Denemekten bir zarar gelmez derim.

Son düzenleme:
Pardon tüy azaltıcı yerine saratıcısını yazmışım ben kremlere pek güvenmiyorum da kuaförümde tavsiye edince araştırayım dedim....

Bioderin tuy sararticisini duymamistim ama kesinlikle tuy sararticisi kullanmanizi tavsiye etmem,kullanan biri olarak,,,Tuyleri gercekten besliyo uzatiyo en guzeli ya lazer yada kokten alindiktan sonra tuy azaltici bioder!!!

ben ersağ üyesi olarak tabiki ersağı önericem:) ama gerçekten memnuniyet çok fazla her zaman bir şeyiin altını çizerek tavsiye ediyorumki düzenli kullanım çok önemli ayrıca ersağa üye olupta alırsanız çok kar etmiş olursunuz evinizin her yerinde birkisel kullanırsınız ve bir sürü hediye geliyor eşinize dostunuza dağıtırsınız:)

Back