Ersag hayit eksrasi icinler var mi

Selmazeyneb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
9
1
1
39
Ersag hayit kapsülü kullanıp memnun kalan varmı hayit tohumu çok acı olduğu için icemedim erken menopoz ve bebiş istiyorum 20 yaşında girdim su an 31 yaşındayım faydası olur mu sizce 10 yıl sonra

20 yaşında mı erken menepoza girdin?

Doktor tek çare. .hem bebise hem erken menopoza. bilmediğiniz şeyler denemeyin zararlı olabilir.

20 yaşında menopoza girdin . şuan 31 yaşındasın ve çocuk istiyorsun . menopoza girenlerinde yılda 1 kere yumurtlaması var diye biliyorum. yumurta takibiyle tüp bebek veya çatlatma daha kolay olmaz mı ?

10yil önce erken menepoz dediler adet getirici haplar içtim bugüne kadar adet olabilmek
Evet 20yasindaydim ilk duyduğumda anne olamiyacagimi söylemişti dr çok üzülüp aglamistim 9aydolandim ne yapabilirim diye iyi bi dr bulduk ve 1 ay içinde hamile kaldım 1 oğlum var yıllar içinde dr gittim ama yumurtlama oluyor gebelik olmadı şimdi hayit hakkında çok şey duydum ama icemiyorum erdağ hayit içmeye başladım ama bilmiyorum ictigimden bu yana akintim çok ama adet yok

Ya dr imkansız diyo ilk bebeğinin mucize olduğunu soyluyoorlar ama oğlum kardeş çok istiyor
20 yaşında menopoza girdin . şuan 31 yaşındasın ve çocuk istiyorsun . menopoza girenlerinde yılda 1 kere yumurtlaması var diye biliyorum. yumurta takibiyle tüp bebek veya çatlatma daha kolay olmaz mı ?[/Q

Ya dr imkansız diyo ilk bebeğinin mucize olduğunu soyluyoorlar ama oğlum kardeş çok istiyor

Başka doktora git ... menopoza girenlerde hamile kalabiliyor eminim . Yine gazetede okumuştum kadın menopoza girdiği için korunmuyormuş ama hamile kalmış doktora neden diye sorunca benim size verdiğim cevabı vermişti

40lı yaşlarda erken menepoz şikayetiyle doktora gidip tedavi olan ve sonucunda çocuk sahibi olanlar var çevremizde.

Başka doktora git ... menopoza girenlerde hamile kalabiliyor eminim . Yine gazetede okumuştum kadın menopoza girdiği için korunmuyormuş ama hamile kalmış doktora neden diye sorunca benim size verdiğim cevabı vermişti
bikac dr gittim hepsi aynı şeyler söylediler 1 çocuğumun olması nedeniyle sanırım çocuğun var modundaydi çoğu esimde her tedavi sonrası çok üzüldüğüm için artık dr yok diyor bende kendimce bitkiler seyler mi yapsam diyorum verecek olan Allah içimde güzel duygular var olucagina inanıyorum. Ama...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-olup-da-hamile-kalanlar-var-mi.915718/page-3

Kendiliğinden hamile kalnıda duydum ben ama :)

1oglum var yumurta takibiyla oldu mucize bebek demişti dr 2 cocogu istiyorum ogluma kardeş
Pco vardı bende Mecitefendi hayıt suyu içtim aslan pençesi çayı, civan perçemi çayı farklı zamanlarda bir de bunlardan olan bir kapsül önermişti aktar. Kistler yok olmuş, doktor çok şaşırdı. Ama sizin durumunuzda nasıl etki eder bilemem.Hayırlısı olsun. inş gönlünüze göre verir Allah

Aminnnn çok içtim aslanpencesi soğan kuru hatırı icemedim bi ya acaba kapsül aynı etkiyi eder mi şifa Rabbimden sebeb arıyorum

Merhabalar bende idrar yolları enfeksiyonu için ersag sıvı propolisini kullanıyorum çok da iyi geldi doğal a tibiyotik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…