Erol Tavmergen sonuç açıklama

8990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
44
20
3
39
Merhaba kızlar, Erol hoca işlemde olduğundan kan tahlil sonucumu henüz bilmiyorum, olumsuz olduğunda da kendisi mi arayıp söylüyor? Videolarında hep olumlu olanları aradıklarını koyuyorlar internete, sizin süreciniz nasıldı?

Canım ben de onda tedavi oldum negatif sonuçlanmıştı kendisi aradı negatif olduğunu söylemişti.

Canım ben de onda tedavi oldum negatif sonuçlanmıştı kendisi aradı negatif olduğunu söylemişti.
Anladım çok teşekkür ederim, kaç saat oldu bekliyorum umudum da yok ama yine de beklemek zor geliyor

Belli olmadı mı canım hâlâ? Dilerim pozitif sonuç alırsın

Canım merhaba, belli oldu, beta 146 çıkmış, 3.gün embriyo transferin 13.günü, biraz düşük, perşembe tekrar tahlil vereceğim

Canım merhaba, belli oldu, beta 146 çıkmış, 3.gün embriyo transferin 13.günü, biraz düşük, perşembe tekrar tahlil vereceğim
Çok iyi bence kuzum sakın kötü düşünme gayet iyi bir değer 3. Gün embriyosu sonuçta geç tutunur Perşembe ikiye katlaması önemli olan ve güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…