- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi delight521
Kızlar ben bir şey farkettim erkekler kadınlar hakkında çok yorum yapıyor ve yüzde 80 i yanlış.Mesela benim tanıdığım kişiler hakkında birkaç yorum duydum bel altı bir de ve yalan.Bununla çok karşılaştım.Bunu hemcinslerimiz de yapıyor maalesef ama erkekler kadar acımasız değil.Tabii genel konuşuyorum herkes öyle değil.Bence bu çok büyük bir toplum sorunu bir insanı karalamak bu kadar kolay olmamalı.Kadınlar sırf laf gelmesin diye topluma göre yaşıyor ki zaten bir şey yapmasa da laf gelebilir.Diken üstünde yaşamak bu.Asla rahat değil.Bir erkek yargılanmazken kadına hemen etiket,pislik deniyor ve bunu yeni nesil de yapıyor.Erkekler birbirlerine toz kondurmuyor kolay kolay kızlar bizim de öyle olmamız lazım.Bir kadına özel bir olayınız yoksa vs asla laf ettirmeyin haksız yere.Sırf güzel diye kızların arkasından konuşanlar atıp tutanlar var.Nasıl çözecez bu durumu bilmiyorum ama çok sıkıntılı gerçekten.Umursamamak da lazım ama o toplumun içinde yaşıyorsan kendini psikolojini koruman da lazım.Mesela geçen gün iş yerindeki bir arkadaş bana işle ilgili sorular sordu ve ordan konuyu ilerletmek istedi.Ben de gereksiz samimiyetten hoşlanmadım ve geri çektim kendimi.Ben geri çektikçe ısrarla bana mesaj atmaya darlamaya devam etti.Asla bakmıyorum ama karşıdaki ertesi güne kadar yazıyor tersleyince de ben kötü oldum.Mesajına dönsem benimle flörtleşiyor diye hakkımda konuşur.Bu kadar zor olmamalı kadın olmak gerçekten