• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkenden mi alıyorum böylesi daha mı iyi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi q0nca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

q0nca

Nişanlıııı:)
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
908
3
118
Bursa
Merhaba kızlar bn şu an 18 yaşındaym bn çeyiz işlerine çok meraklıyım ne bileym böle alınca ferahlıyo içim mutlu oluyorum seviniyorum her sabah onlara bakarak uyanıyorum psikopatlık derecesinde yani görenler ayyy çok erken almışsn daha ne modeller çıkar falan diyolar alsanaalsanasmileama çalışıyorum giderim yok şimdiden almak daha mantıklı gelio zaten taksitle alıyorum anca biter ödemesi sona kaldı mı insan sıkışır falan siz ne diyosunuz erken mi sizce de yoksa böylesi daha mı iikafamçokkarıştı?

bunlarda bnm aldıklarım bazılarını abim petrol şirketinde çalıştığı için gizli müşteriden hediye gelmiş sağolsun bana verdi diğerlerinin yeni aldım taksitle ödüyorum ki 12 taksit bn ilk taksitini verdim:)laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/349698-bunlarda-bnm-canim-ceyizlerim.html

Niye erken sayılsınki canım şimdiden al ileride bunalmazsın benim de şu an söz nişan gibi birşey yok ama ben de yavaş yavaş almaya başladım.Ama sen baya birşey almışsın benim daha o kadar bile yok.Sıkma canını alabilecek durumun varken al bence.Durur bir kenarda.

Son düzenleme:
erken almak iyi ama sen baya erken alıyosun. ben çeyiz almaya 24 yaşımda başladım. ciddi bi ilişkim olduğunu düşündüğüm andı bu. bu yıl evleniorum ve 26 yaşındayım. arada 2 yıl çeyiz düzmek için ii bi zaman. ama bilemezsin böle işler aniden de olabilir öle düşünürsen ii. ama modası geçicek şeylerde alma sonra içinde kalır

canim al derim ama hayatinda biri varsa ve yakin zamanda evlenmeyi dusunuyosan..Ben 18 yasinda hic aklimdan bile gecirmemistim almayi..ben bu sene basladim ve cok sukur bi cok seyimi aldim,bence cok istiyosan para at kenara..

hayatmda 1 senedir biri var kendi 23 yaşında ailesiyle falan tanıştım 1 sene sonra askerliği var geldiğinde bişiler düşünüyorz siz gene erkenden evleniosun falan diceksinz ama çok seviyoruz birbirimiz birlkte çok mutluyuz bölle bişeyle karşılaşmışken neden bekleyelm ki 21 gibi evlencez bn 21 o 25 olcak o zmn bnde hiç düşünmezdm hatta bu yaşda evlenenlere koca meraklısı derdm ama büyük konuşmuşum:D

ya ne bileym kenara atınca parayı illa lazım olcak ne bileym bn bi de çabuk özeniyorum bişi görürüm alırım hemen:D

almakla en iisini yapıyorsun.. ben liseye giderken annem ufak tefek şeyler almaya başlamıştı. sonuçta moda moda nereye kadar... evlendikten sonradda bir sürü farklı şeyler çıkacaktır.... sürekli değişim yapamaski insan.ben de çalışmaya başladığımdan beri eksiklerimi tamamlıyorum. o , bu derken okadar çok para tutuyorki... ama hepsi lazm. yumurta kapıya gelmeden tamamlarsan rahat edersin... çeyiz olayını düşünmessin.

yani bitti diyelm alcaklarım para biriktirirm o zmn rahat rahat evlenirim sonuçda kız tarafının alması gerken mobilya falan var aileme destk çıkmş olurum

Bence altın veya dolar alıp kenara yatırabilirsin canım. Evlenirken herşeyini nakit parayla en yenilerinden alırsın. Kullanılmadan beklemek eşyanın en büyük düşmanıdır, ziyan olur.

bence almakla iyi ediyorsun madem çalışıyorsun parayı çarçur etmiyorsun akıllı kızsın

zaten herzaman almak zor birde evlendikten sonra çok zor

he evlendikten sonra al diolar bi de ya ne anlamı kaldı çeyiz seriliyo falan bak kız neler almış dicekler sonra km görcek bn bi de ondan istiyorum hiçbirşeyimin eksik olmamsını bak bak kza herşeyini almış desinler el işine karışcaz orda demezler mi ayyy birşeyi de yokk

he evlendikten sonra al diolar bi de ya ne anlamı kaldı çeyiz seriliyo falan bak kız neler almış dicekler sonra km görcek bn bi de ondan istiyorum hiçbirşeyimin eksik olmamsını bak bak kza herşeyini almış desinler el işine karışcaz orda demezler mi ayyy birşeyi de yokk

merak etme ne kadar getirsende kaynanaya yaranazmazsın hiç birşey getirmedi yinede diyorlar

yok ya bnmki öle değil sessiz birşey çok da sever bni gördü aldklarımn hepsini çok beğendi o da yaran var galiba ablacım sana öle mi oldubilmiyorumkismile

yok ya bnmki öle değil sessiz birşey çok da sever bni gördü aldklarımn hepsini çok beğendi o da yaran var galiba ablacım sana öle mi oldubilmiyorumkismile

ilk başta hepsi sevimli sonra çıkıyor maskeleri

ya mesela bn hemen herkesle samimi olurum ii davranıyorum hal hatır soruyorum sevgilimde öle insanlar değil diyo ama taktikleri alabilirim nasıl davranaym sence

ya mesela bn hemen herkesle samimi olurum ii davranıyorum hal hatır soruyorum sevgilimde öle insanlar değil diyo ama taktikleri alabilirim nasıl davranaym sence

eğer bir hareketiseni üzüyorsa sabır etme söyle bilisn ki yoksa tepene çıkıyor bunlar

hep alttan alan da sen olma , o vakit değersiz oluyorsun ama kavgacı dedğim dedik se hiç bir şey yapamazsın en kötüsüde öyle bir kişilik

şimdiye kadr öle bi durum gerektirmedi ama gerektirirsede söylerm hoşuma gitmedi bu davranış die zaten bi yerde olmucaz altlı üstlü olunca sorun çok oluo baya uzak olcaz biz

yazın söz-nişan yapmayı planlıyoruz ama benim bile henüz böyle bi girişimim olmadı
sanırım olmaz da
ben mi hevessizim acaba :P
yani herkesin kendi fikridir tabiki ama benim düşüncem bunca eşyayı şimdiden alıp kenarda bekleteceğime altın almak, evim belli olup eşyaları alacağım zaman da peşin parayla indirim yaptırarak o an ne hoşuma gidiyorsa onu almak
hem erkenden alınca elektronik eşyaların daha kullanmadan garantisi doluyor bi arıza çıksa hevesim de yarıda kalır diye düşünüyorum

yazın söz-nişan yapmayı planlıyoruz ama benim bile henüz böyle bi girişimim olmadı
sanırım olmaz da
ben mi hevessizim acaba :P
yani herkesin kendi fikridir tabiki ama benim düşüncem bunca eşyayı şimdiden alıp kenarda bekleteceğime altın almak, evim belli olup eşyaları alacağım zaman da peşin parayla indirim yaptırarak o an ne hoşuma gidiyorsa onu almak
hem erkenden alınca elektronik eşyaların daha kullanmadan garantisi doluyor bi arıza çıksa hevesim de yarıda kalır diye düşünüyorum

aday varsa erken olmaz canım.. başlamak lazım tabi çeyize.. benim hiçbirşeyim yoktu.. aklımın ucundan gecmıodu evlılık ve birden oluverdim..simdi arıyorum tariyorumm ..zor oluyor.. sıkışmamak için önceden atmak lazım kenara..:)

Back
X