- 13 Mayıs 2024
- 47
- 16
- 21
-
- Konu Sahibi arasveurasinannesi
Nabız atmasıdır o ,aslından normalde de olur ama önceden hissetmemissinizdir şimdi psikolojik olarak öyle düşünmüş olabilirsiniz.Hanımlar 10+2 haftalık hamileyim dusugumle beraber 4. Gebeliğim Ve iki belirli zamanlarda sol tarafıma yattığımda genelde veya oturdugumda böyle kasıklarım da pıt pıt bişe hissediyorum sizce mümkün mü bu
Ayy ne bilim bazileri hissedilir demiştiNabız atmasıdır o ,aslından normalde de olur ama önceden hissetmemissinizdir şimdi psikolojik olarak öyle düşünmüş olabilirsiniz.
10hafta hissedilmesi bir mucizedir doktora söylesiniz o da böyle der))En en en erken 16 diye duydum benAyy ne bilim bazileri hissedilir demişti
Şunun şurasında 4-5 hafta var ben sabredemiyorum ahahahaha10hafta hissedilmesi bir mucizedir doktora söylesiniz o da böyle der))En en en erken 16 diye duydum ben
Takıntılı anne sorunsalıböyle bir şey mümkün değil henüz nabız hissidir o
Sen 20leri gör çocuğun tekmesinden uykudan uyanacaksınTakıntılı anne sorunsalı
Aynen öyle kardeşim olsun sabır ol sağlıcakla kucağına alTakıntılı anne sorunsalı
Anacim 2 Tane oğlumun tekmesinden geceleri oturup agladigimi biliyorum eheheheSen 20leri gör çocuğun tekmesinden uykudan uyanacaksın
Amin inşallahAynen öyle kardeşim olsun sabır ol sağlıcakla kucağına al
Beni anlattınAnacim 2 Tane oğlumun tekmesinden geceleri oturup agladigimi biliyorum ehehehe
Allah'im inşallah sağlıklı hayırlı bir kız evladım olur diyorum 3. Erkek olursa dik olan saçlarım hiç kalmqzBeni anlattın
Az kalmış inşallah sağlıklı bir kız evlat olurAllah'im inşallah sağlıklı hayırlı bir kız evladım olur diyorum 3. Erkek olursa dik olan saçlarım hiç kalmqz
İnşallah rabbim en hayırlısı neyse onu versin inşaallahAz kalmış inşallah sağlıklı bir kız evlat olur