• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken yumurtlama

ejderya34

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
54
18
3
29
Selam hanımlar 🌺 adet döngüm 30-32 olarak değişiyor, bu ay 4 Kasımda regl oldum 9 kasımda HSG çekildim 12-14 kasımda şiddetli sol kasık ağrısıyla uzayan akıntım oldu , yumurtlama belirtisi olduğunu düşünüyorum sonraki günler inanılmaz göğüs ağrısı çekmeye başladım resmen sızlıyorlar, normalde yumurtlamam 18-20 arası olmalıydı şu an kasıklarımda sadece sızı göğüslerimde ağrı var sizce bu ay hsg den dolayı erken yumurtlama görmüş olabilir miyim arada bir hafta fark ediyor bu durumla karşılaşan oldu mu? Ovülasyon kullanmıyorum bat 6 Aralık

Ya hiç mi kimse yok şu durumu yaşayan arkadaşlar koskoca platform yani kimse mi denk gelmedi.

Arkadaşlar bi Allahın kulu yazsaydı nolurdu yani bi soru sorduk başka şey sorsaydık herkes üşüşürdü.

Bende bu ay erken yumurtladim 11. Gün yumurtlama gordum catlama gununu degerlendirdim dün bugun sağ kasığımda sancı hissediyorum rahimde ufak bi sancım oldu. Sağ kasikta olan sancim bacagima vuruyor neredeyse cok acayip ben de sizin gibi 16 kasimda regl oldum 21 kasımda hsg cekildi bekliyorum. Belirtide aramiyorum saldim artik olursa olur kafasindayim ama bu sag kasik agrisi neden oluyo bilmiyorum

Back