• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mucize0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
612
269
53
Merhaba arkadaşlar ovülasyon testi ile erken yumurtlama yaşayan biriyim ve adetim gününde değil 3 gün önce geliyor .bu ayda tekrar adet günümle beraber sayarsak 9 .gün yumurtladım .erken yumurtlama bir hastalık belirtisi mi?erken yumurtlama ile hamile kalınır mı ? Böyle bir durum yaşayan var mı

Merhaba arkadaşlar ovülasyon testi ile erken yumurtlama yaşayan biriyim ve adetim gününde değil 3 gün önce geliyor .bu ayda tekrar adet günümle beraber sayarsak 9 .gün yumurtladım .erken yumurtlama bir hastalık belirtisi mi?erken yumurtlama ile hamile kalınır mı ? Böyle bir durum yaşayan var mı
Dongunuzle alakalı hastalık değil . Bu günu ve iki günü değerlendirin yani çatlamasıni da kontrol edin bazen iki gün sonrada catladigi oluyor . Ayda iki kez yumurtlayan bile var önemli olan günün belirlenmesi ve düzenli ilişki

merhaba bendede o sorun var erken yumurtlama ve çatlama rahim henüz kendini hazırlamadan yumurtlama oluyor ve catlıyor bızde onu gördüğümüz için degerlendiriyoruz ama sonuç iki kere kımyasal gebelık çünki daha rahim hazır degil yanlış anlamadıysam doktor bu sekılde yorumladı

Canım benim adet döngüm 26 günde bir bir iki gün oynadığı oluyordu ve adetin 7. 9. Ve 10. Günleri yumurtlama gördüğüm oldu 9.gun gördüğüm de hamile kaldım çok şükür şimdi hamileyim kalınıyor yani erken yumurtlamak geç yumurtlamak tam daha iyi

Back