• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken yumurtlama

Mlekee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
380
217
53
iyi akşamlar kızlar. Ben 9. Gün yumurtluyorum bugün adetin 2. Günü doktora gittim bazı yumurtlarım büyümeye başlamış bile doktor dedi ki daha rahim duvarı kalınlaşmadan yumurtluyorsun bu yüzden de gebelik zorlaşıyor .yumurtalarımı yavaşlatmak için ilaç verdi benim gibi erken yumurtlayıp da hamile kalan var mu

Fazla erken benim ki sanırım bilmiyorum ki eşimde de sıkıntı var ondan da olmuyo ama doktor bana da erken yumurtluyorsun dedi
Erken olup bircok hamile var
Geç yumurtlayıp da hamile kalanda var ki
Duznel olup hamile kalamayanda var

Erken olup bircok hamile var
Geç yumurtlayıp da hamile kalanda var ki
Duznel olup hamile kalamayanda var
Orası öyle aynen .bu gittiğim 4. Doktor miyomum varmış ama küçük gebeliğe engel değil ama geç kalmamak lazım büyüyebilir dedi.bundan önce ki doktorlar tertemiz bi sıkıntı yok dedi daha 2 ay olmadı başka doktora görüneli bunaldım artık 😞

Orası öyle aynen .bu gittiğim 4. Doktor miyomum varmış ama küçük gebeliğe engel değil ama geç kalmamak lazım büyüyebilir dedi.bundan önce ki doktorlar tertemiz bi sıkıntı yok dedi daha 2 ay olmadı başka doktora görüneli bunaldım artık 😞
hepimiz yaşıyoruz sikinti rabbim yardim etsin

iyi akşamlar kızlar. Ben 9. Gün yumurtluyorum bugün adetin 2. Günü doktora gittim bazı yumurtlarım büyümeye başlamış bile doktor dedi ki daha rahim duvarı kalınlaşmadan yumurtluyorsun bu yüzden de gebelik zorlaşıyor .yumurtalarımı yavaşlatmak için ilaç verdi benim gibi erken yumurtlayıp da hamile kalan var mu
Canım adetin kaç gün sürüyor... ben bazen onuncu gün yumurtluyorum... erken di mi benimki de

Canım birde ağrın felan oluyor mu? Adetken yumurta büyür mü

10. Gün yumurtlayıp hamile kaldım. İlk defa böyle şeyler söyleyen doktor duydum-okudum. Rahim duvarı zaten regle yakın kalınlaşır. Beynim error şuan.

26 günde 1 oluyorum 6 gün sürüyor . Hamile kalamazsın demedi zaten de ondan olabilir o da etkiler gibi konuştu

Back