• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken yumurtlama ve döllenme

aybuke05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
143
54
98
26
merhaba arkadaşlarç sat 15 aralık 31 gümde bir adet görüyorum bu ay 9. günde yumurtlamam oldu bu erken yumurtlama erken adet mi oluyor yoksa adet tarihim yine aynı mı olucak bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba bende 10 günde yumurtam oluşmuş ve çatlamış dedi doktor normalde 12 13 güünlerde oluyor siz test yaptınız mı ben klomen kullanıyordum tabi

erke adet oldum olmayacağının bilmediğim için yapmadım erken yumurtlama olunca erken adet mi oluyor acaba testi cumartesi günü yapmayı düşünüyorum eğer adet olmazsam
Hadi inşallah ya ilk defa böyle oluyorum ve çok heyecanlıyım 6 gün sonra testi yapıp paylaşıcam ☺
Merhaba bende 10 günde yumurtam oluşmuş ve çatlamış dedi doktor normalde 12 13 güünlerde oluyor siz test yaptınız mı ben klomen kullanıyordum tabi

erke adet oldum olmayacağının bilmediğim için yapmadım erken yumurtlama olunca erken adet mi oluyor acaba testi cumartesi günü yapmayı düşünüyorum eğer adet olmazsam
Evet sanırım öyle oluyor yumurtlamadan 14 15 gün sonra adet olmak gerekiyor

Canım şiddetli baş agrısıyla acile gittim beta 95 çıktı 2 gün sonra tekrar kan tahlili istedi bakalım ne olacak

Back