Erken Yumurtlama olabilir mi

Ayay4501

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
204
27
98
47
Merhabalar
Adetlerim cok düzenlidir 28 günde bir olurum,

13-18 şubat arası adettim, 18 şubat bitti, 4 gün sonra teste başladım pik değildi ama kırmızı çizgi koyuydu pike cok yakındı, hemen birlikte oldum. Ertesi gün pik beklerken giderek azaldı ve sonraki günler 2. Cizgi aşırı belirsiz hiç çıkmıyor gibi silik devam etti. Şimdi bugun takvime göre yumırtlama günüm ama yine hiç çizgi cıkmıyor testte, sizce neden yumurtlamıyorum? O kadar erken yumurtlamıs olabilir miyim acaba o gördüğüm yumurtlama mıydı

Olabilir canım. Kişiden kişiye değişiyor bu yumurtlama demek ki sizin erken oluyor. Ama bence devam et testte geç yumurtlama da olabilir regle yakın yumurtlayanlar da var. Peki yumurtlama günü belirti oldu mu akıntı falan

Yani onu hatırlayamıyorum akıntı oldumu diye ben yumurtlamama az kaldı diye düsünerek önemsemedim. Ama gecen aylarda yumurtlamam tam olması gereken dönemde olmuştu heray farklı günlerde olabilir mi ki

Yani onu hatırlayamıyorum akıntı oldumu diye ben yumurtlamama az kaldı diye düsünerek önemsemedim. Ama gecen aylarda yumurtlamam tam olması gereken dönemde olmuştu heray farklı günlerde olabilir mi ki
Bende pcosluyum bazı aylar yumurtlama bile olmuyor.

Benim de bu ay regl bitiminden sonra 4. Gün yumurtlama oldu erken yumurtlama olabiliyor

Olabilir ama test yapmaya devam edin testin hassasiyetiyle alakalı bir durum olabilir zaten yumurtlama bazen belli olmuyor hemen adet sonrası bile olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…