27 yaşındayım ve şu zamana kadar adet haricinde kanamam olmadı bi de düzenli adet görüyorum ve böyle açık renkli çok az az geliyorYumurtlama döneminde de olabilirsiniz yerleşme olduğunu nereden anladınız ki
Yerleşme kanaması olduğunu nasıl anladın ara kanama olabilir strese girmiş olabilirsiniz kan testin negatif reglne kaç gün varHerkese merhaba
18temmuz 22 temmuz arası regl oldum
24, 27 , 29 ve 31 temmuzda birlikte olduk çocuk istiyoruz eşimle.
Bu sabah yerleşme kanaması olmaya başladı kan testi yaptırdım 0.23 çıktı kasıklarımda ağrı var ama adet ağrısı gibi değil yani yerleşme kanamasının erken olduğunu düşünüyorum ama beta hcg ne zaman yükselmeye başlar ya da hamile değil miyim anlamadım
Test yaptınız mı27 yaşındayım ve şu zamana kadar adet haricinde kanamam olmadı bi de düzenli adet görüyorum ve böyle açık renkli çok az az geliyor
Daha önceden böyle bir şey yaşamadım çünkü düzenli adet oluyorum. Rengi açık pembe gibiydi ve ara ara az az oluyorum. 13 gün varYerleşme kanaması olduğunu nasıl anladın ara kanama olabilir strese girmiş olabilirsiniz kan testin negatif reglne kaç gün var
Kan testi yaptım sonuç negatifTest yaptınız mı
Daha erkende olabilir adetini bekle yada bir kaç gün daha kendini takip etKan testi yaptım sonuç negatif
Tamam öyle yapıcam inşallah pozitifi görürümDaha erkende olabilir adetini bekle yada bir kaç gün daha kendini takip et
Yumurtlama zamanı da kasik bel göğüs hassasiyeti kanama olabilir 13 gün varsa reglne yumurtlama büyük ihtimalle zaten hiç bir teste çıkmaz kaç yıllık evlisin yeni evli isen vücudun adapte olabilirDaha önceden böyle bir şey yaşamadım çünkü düzenli adet oluyorum. Rengi açık pembe gibiydi ve ara ara az az oluyorum. 13 gün var
1.5 yıllık evliyimYumurtlama zamanı da kasik bel göğüs hassasiyeti kanama olabilir 13 gün varsa reglne yumurtlama büyük ihtimalle zaten hiç bir teste çıkmaz kaç yıllık evlisin yeni evli isen vücudun adapte olabilir
Anladım regl günü bekle yada gecikme 13 gün var varsa bile daha çıkmaz1.5 yıllık evliyim
Tamamdır çok teşekkür ederimAnladım regl günü bekle yada gecikme 13 gün var varsa bile daha çıkmaz
İnşallah düşündüğün gibidir ama bismillah daha 13 gün geçmiş reglin üzerinden 10 15 gün sonra tekrar kan ver ozaman netleşir gerçekten yerleşme kanaması iseHerkese merhaba
18temmuz 22 temmuz arası regl oldum
24, 27 , 29 ve 31 temmuzda birlikte olduk çocuk istiyoruz eşimle.
Bu sabah yerleşme kanaması olmaya başladı kan testi yaptırdım 0.23 çıktı kasıklarımda ağrı var ama adet ağrısı gibi değil yani yerleşme kanamasının erken olduğunu düşünüyorum ama beta hcg ne zaman yükselmeye başlar ya da hamile değil miyim anlamadım
Tamamdır teşekkür ederimİnşallah düşündüğün gibidir ama bismillah daha 13 gün geçmiş reglin üzerinden 10 15 gün sonra tekrar kan ver ozaman netleşir gerçekten yerleşme kanaması ise
Doğru diyorsunuzAnladım regl günü bekle yada gecikme 13 gün var varsa bile daha çıkmaz
Rica ederimTamamdır teşekkür ederim
İnşallah canım benim bende istiyorum ama olmuyor rabbim gönlüne göre versinTamam öyle yapıcam inşallah pozitifi görürüm
İnşallah Allah size de bana da en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip ederİnşallah canım benim bende istiyorum ama olmuyor rabbim gönlüne göre versin