Sertlik konusu derken? Bildiğim kadarıyla kadınlarda sertleşme diye bir şey olmuyor .merhaba güzel ablalarim. bu siteyi yillardir takip ediyorum. artik 18 yasindayim ve cogu seyi kendim ogrendim bu tip yerlerden cunku annemle bu konulari hic konusmayiz. her neyse bir sorum olacak size. ben cook kucuklugumden beri fark etmeden basladı bu genital bolgem sert bir yere degince hosuma gitti sonra bunu bilmeyerek tekrarlamaya basladım ama cocugum yanı yalnız surtunme ya da baskı ile bacak arasına o sekilde yapıyorum ilerisine bir sey sokmaya falan hic gitmedim ayrica camasırımıda cıkarmadan bazen duzensiz olacak sekılde boyle bır gecmisim var sınav senemdi sınav senemde yıne tekrarlamaya basladım falan bunun normal bir sey oldugunun bilincindeyim yanı bu dogamizda var bende kucuklugumden beri asiri istek var sadece benım masturbasyonlarım cok kısa suruyo yanı zaten pek bi sey yaptigim yok ama acaba bu bır sorun mudur yanı arastiridm baya ben erken mi bosalma yasiyprım acaba bu bunun gostergesi olabilir mi ya da sertlık konsuunda sıkıntı yasar mıyım ileride ablalarim benim icin kiymetli de
Ben de anlayamadım. Sanki erkek.Kız mısın erkek misin anlayamadım ben
ilerisine bir şey sokmadim diyor amaBen de anlayamadım. Sanki erkek.
sey diye okumustum mesela surtundugun yerler cok sert olabiliyor ya ileride gercek iliski yasadıgımda penis sertligi sıkıntı olur mu tatmin eder miSertlik konusu derken? Bildiğim kadarıyla kadınlarda sertleşme diye bir şey olmuyor .
Hiç bilgim yok. Bilenler de illaki yazacaktır.sey diye okumustum mesela surtundugun yerler cok sert olabiliyor ya ileride gercek iliski yasadıgımda penis sertligi sıkıntı olur mu tatmin eder mi
hayir kizim yanlis yazmis olabilirm soruyla ilgili bilgin varsa alabilirim :)))Her telden yazmış. Sertlik,genital bölge falan. Ama kullanıcı adı da beni düşündürdü.
ismimden dolayi diyorsan bir anda salladim yani anlamadm yanlis bi seyden mi bahsettimPek kiza benzemiyorsun ama
Klitoral mastürbasyon yap elinle okşayarak sert yerlere vajinani sürtme.simdi burda bi doktorun cok guzel bir yazisina rastladim gayet aydinlatti beni tek cekincem kısa sureli doygunluk yasadigimdan olmustu ama bir iliskiye girmekle ayni kefede olmadıgından sanirim sacma bi tedirginlik yasamisim yine de bir şeyler yazan olursa okuyacagim
Kuzum kız mısın erkek misin karar ver. Erken boşalma (kadında böyle bir adı yok ama neyse) kadında harika erkekte facia bir durum. Kadınsan tekrar tekrar orgazm olma şansın olur, erkeksen karın seni boşar. Cinsiyetine göre beğendiğin cevabı al.merhaba güzel ablalarim. bu siteyi yillardir takip ediyorum. artik 18 yasindayim ve cogu seyi kendim ogrendim bu tip yerlerden cunku annemle bu konulari hic konusmayiz. her neyse bir sorum olacak size. ben cook kucuklugumden beri fark etmeden basladı bu genital bolgem sert bir yere degince hosuma gitti sonra bunu bilmeyerek tekrarlamaya basladım ama cocugum yanı yalnız surtunme ya da baskı ile bacak arasına o sekilde yapıyorum ilerisine bir sey sokmaya falan hic gitmedim ayrica camasırımıda cıkarmadan bazen duzensiz olacak sekılde boyle bır gecmisim var sınav senemdi sınav senemde yıne tekrarlamaya basladım falan bunun normal bir sey oldugunun bilincindeyim yanı bu dogamizda var bende kucuklugumden beri asiri istek var sadece benım masturbasyonlarım cok kısa suruyo yanı zaten pek bi sey yaptigim yok ama acaba bu bır sorun mudur yanı arastiridm baya ben erken mi bosalma yasiyprım acaba bu bunun gostergesi olabilir mi ya da sertlık konsuunda sıkıntı yasar mıyım ileride ablalarim benim icin kiymetli de
Hiçbir sorun olmaz, gerçek ilişkide yaşanan çok başka bir şey, ama yine de çok sert davranma kendinesey diye okumustum mesela surtundugun yerler cok sert olabiliyor ya ileride gercek iliski yasadıgımda penis sertligi sıkıntı olur mu tatmin eder mi
Tatlım zaten kadınların orgazm olmasi anlık bişey "kasılma ve boşalma" keza erkeklerde'de durum aynı. Uzun uza diye bi boşalma biçimi yoksimdi burda bi doktorun cok guzel bir yazisina rastladim gayet aydinlatti beni tek cekincem kısa sureli doygunluk yasadigimdan olmustu ama bir iliskiye girmekle ayni kefede olmadıgından sanirim sacma bi tedirginlik yasamisim yine de bir şeyler yazan olursa okuyacagim
Çoğu kişi bu konudan habersiz olduğu için yanlış yorumlamış haklı olarak, nadir görülen bir şey ama okul öncesi çağda, özellikle koz çocuklarda, masturbasyon görülebiliyor. Genelde fazla uyaranı olmayan ortam, ilgisiz aile, merakını kendi bedenine çeviren nir çocuk.. şeklinde görülüyr hikaye. Ailerden enerjsini atması için bol uyaranlı bir ortam, verimli zaman, olduğu zaman görmezden gelme.. giib şeyler öneriliyor. Sen yalnız değilsin yani. Ancak zatwn o dönemde benmerkezci olup her sorunun kendinden kaynaklandığını zanneden çocuk bu yaptığı eylemden aşırı bi suçluluk duyuyor, bu ilerleyen dönemde değersizlik hissi, özgüven elsikliği, duygusal bağlanmada zorluk, yanlış cinsel inanışlar.. gibi birçok sorunu tetikliyor malesef (nerden biliyosun fiye sormayınmerhaba güzel ablalarim. bu siteyi yillardir takip ediyorum. artik 18 yasindayim ve cogu seyi kendim ogrendim bu tip yerlerden cunku annemle bu konulari hic konusmayiz. her neyse bir sorum olacak size. ben cook kucuklugumden beri fark etmeden basladı bu genital bolgem sert bir yere degince hosuma gitti sonra bunu bilmeyerek tekrarlamaya basladım ama cocugum yanı yalnız surtunme ya da baskı ile bacak arasına o sekilde yapıyorum ilerisine bir sey sokmaya falan hic gitmedim ayrica camasırımıda cıkarmadan bazen duzensiz olacak sekılde boyle bır gecmisim var sınav senemdi sınav senemde yıne tekrarlamaya basladım falan bunun normal bir sey oldugunun bilincindeyim yanı bu dogamizda var bende kucuklugumden beri asiri istek var sadece benım masturbasyonlarım cok kısa suruyo yanı zaten pek bi sey yaptigim yok ama acaba bu bır sorun mudur yanı arastiridm baya ben erken mi bosalma yasiyprım acaba bu bunun gostergesi olabilir mi ya da sertlık konsuunda sıkıntı yasar mıyım ileride ablalarim benim icin kiymetli de