• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken test

yorgun_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
228
94
48
Kızlar merhaba bir konu hakkında yardımcı olur musunuz ? Adetime beş gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptım days comfort testi ile ama negatif cıktı bir önceki gebeliğimde de bu testi yapmıştım 7 gün önce negatif cıkmıstı ama beş gün sonra hamile olduğum u öğrendim yine de ihtimal var mıdır ne bileyim işte insan üzülüyor

Kızlar merhaba bir konu hakkında yardımcı olur musunuz ? Adetime beş gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptım days comfort testi ile ama negatif cıktı bir önceki gebeliğimde de bu testi yapmıştım 7 gün önce negatif cıkmıstı ama beş gün sonra hamile olduğum u öğrendim yine de ihtimal var mıdır ne bileyim işte insan üzülüyor
Canım doğruluğu olmayabilir adet gecikmesini beklemeni tavsiye ederim geç döllenme olmuş olabilir her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım bence adet gününü bekleyip testi tekrarla

Canım doğruluğu olmayabilir adet gecikmesini beklemeni tavsiye ederim geç döllenme olmuş olabilir her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım bence adet gününü bekleyip testi tekrarla
Hayırlısı neyse o olsun da tabi inşallah dogru degildir

Predictor ile yaptım ama doğru dur inşallah

Eklentiler

• 28BC8E9D-44EF-4B58-A1CE-ACE45269AAF5.jpeg
    28BC8E9D-44EF-4B58-A1CE-ACE45269AAF5.jpeg
    20,8 KB · Görüntüleme: 40
Sonuç bu

Eklentiler

• CB3A7F8E-277A-490C-A173-0E901C91F121.jpeg
    CB3A7F8E-277A-490C-A173-0E901C91F121.jpeg
    20,8 KB · Görüntüleme: 21
Back