• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Erken test sonucu okuma

musmusss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Kızlar merhaba, transfer+4 gününden başlayarak test yaptım. 1 ile işaretlediğim en üstteki t+4, ortadaki transfer+5 en alttaki de bu gece t+6da yaptığım test. Aslında sabredemeyip gece yaptığım için t+3,5, t+4,5, t+5,5 sayılır testler. Çünkü 21 nisanda öğleden sonra 13.00 gibi transferim yapıldı. 1 adet 5AA embriyosu pgt taramalı. Bu çizgiler de bekledikten sonra belirdi. Ama en üstekinde bekledikten sonra da bişey belirmedi görüyorsunuz yani hiçbir şey yok. Diğer ikisinde var ama çok silik de olsa. Bu nedir sizce ya 😞

Eklentiler

• IMG_0592.webp
    IMG_0592.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_0591.webp
    IMG_0591.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 88
Tutmuş sanki kaçıncı denemenizdi

Hayır bizim transfer doğal siklus değildi.
yani bilemedim bekleyince çıktıysa kuruma çizgisi olabilir yada en sağlıklısı kan tahlili ama t+8 de yaptırın bu seferde çıkacakmı düşecekmi bir sürü stres oluyor insan

yani bilemedim bekleyince çıktıysa kuruma çizgisi olabilir yada en sağlıklısı kan tahlili ama t+8 de yaptırın bu seferde çıkacakmı düşecekmi bir sürü stres oluyor insan
Evet ben de kuruma çizgisi olabilir dedim ama ilk günkünde kuruma çizgisi oluşmadı bu kafamı karıştırıyor.

Reddit te takip ediyorum. Bu şekilde gün gün test yaparsk yakalayanlar oluyor. İnsan korkuyor sonra üzülmekten ama bence tutunuyor ❤️🌸 Umarım güzel haberlerinizi alırız. Beta testiniz hangi gün ?

Reddit te takip ediyorum. Bu şekilde gün gün test yaparsk yakalayanlar oluyor. İnsan korkuyor sonra üzülmekten ama bence tutunuyor ❤️🌸 Umarım güzel haberlerinizi alırız. Beta testiniz hangi gün ?
1 mayıs beta günü 🥹 inşallah dediğiniz gibidir.

1 mayıs beta günü 🥹 inşallah dediğiniz gibidir.
Awox marka test öneririm ne kuruma çizgisi yapıyor nede yanlış pozitif çıkarıyor. Alabileceğiniz bir yer varsa awoxla deneyin birde stres yapmayın umarım gönlünüzce olur 💙

Awox marka test öneririm ne kuruma çizgisi yapıyor nede yanlış pozitif çıkarıyor. Alabileceğiniz bir yer varsa awoxla deneyin birde stres yapmayın umarım gönlünüzce olur 💙
Ben t+7 de denedim erken gebelik ile
Çift embriyo transferi oldum sonuc negatif erken mi diyecegm ama çıksa çıkardı bı hafta oldu tam transfer olali

Ben t+7 de denedim erken gebelik ile
Çift embriyo transferi oldum sonuc negatif erken mi diyecegm ama çıksa çıkardı

5.gundu her ikisi de üst kalite iki tane bu sabahta awoxla yaptım negatif silik bile yok. Artık bakacak birşey de yok malesef
Test gününüzü bekleyin bence hâlâ Umut var diye düşünüyorum ben Rabbim hayırlısını versin emeğinizi boşa çıkarmasın

Back
X