Erken test negatif çıktı kızlar acil yardım :((((

eslem inan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
7
0
30
Adetim 2 gün gecikti dayanamadım test yaptım negatif çıktı , ama erken yaptın diyorlar ne kadar beklemem gerekirdi ki sonradan pozitif olur mu beklesem daha önce negatif görüp pozitif olan var mı kızlar :KK43:(

aslında strese girdim o yüzden mi gecikti acaba bilmiyorum ki , 10 gündür göğüslerim hassas arada sıra kasıklarım ağrıyor yaklaşık 1 haftadır . 2 buçuk haftalık olduğunu düşünürsek idrar testinde çıkmaması normal mi

Benim gecikmeden 1 hafta sonra ancak testte çizgi çıktı. Geç döllenme de olabilir ilerleyen günlerde yine test yapın

Olabilir ben gaza gelip erkenden test yaptım keyfim kaçtı beklemedeyim kasık ağrım var çok hafif , normal mi
Gebelik belirtileri ve adet belirtileri neredeyse birbirinin aynısı o yüzden kendinizi dinleyip belirti var mı diye düşünmeyin yarın ve devam eden günlerde yine test yapın bakalım çıkacak mı

Adetim 2 gün gecikti dayanamadım test yaptım negatif çıktı , ama erken yaptın diyorlar ne kadar beklemem gerekirdi ki sonradan pozitif olur mu beklesem daha önce negatif görüp pozitif olan var mı kızlar :KK43:(
Erken yapmamışssınız regliniz düzenliyse zaten regle 3 gün kala bile çıkıyor ki sizin iki gün geçmiş geç döllenme olması ihtimali var o da regliniz düzensizse

Erken yapmamışssınız regliniz düzenliyse zaten regle 3 gün kala bile çıkıyor ki sizin iki gün geçmiş geç döllenme olması ihtimali var o da regliniz düzensizse
Geçen ay 1 hafta erken oldum normalde düzenliydi geçen ay düzensiz geldi , ondan kaynaklı olabilir o zaman beklemem gerekiyor

X