Erken seçim hangi partiye yarar? En az oy kaybedecek parti

Diyorum ya olmaz olmaz demeyin burası Türkiye
Olur herşey olur, iş siyaset olunca olmaz diyemiyorum ve başka bir yorumunda takım tutar gibi parti tutulması hakkındaki eleştirine de katılıyorum, o takım tutar gibi parti tutanlar AKP-CHP koalisyonu kurulunca ne yapacak merak ediyorum.

Çok haber kanalı seyrettim günlerdir, yanlısı yansızı, tarafsız olduğunu söyleyeni ve Piyasanın neyi endekslediğini takip ettim, erken seçim şimdilik rafa kalkacak gibi görünüyor, en azından 1 yıl kadar biz AKP CHP koalisyonuyla yönetileceğiz fikri güçleniyor.

"Akp kazanıcak gene" diye sandığa gitmeyen çok akpli de var ama... :KK45:

Bence Akp de küçükte olsa bi artış olur. Hdp en fazla %1 kaybeder.

bunun bir ornegide benim o gun is cikisi cok yorgundum uyumustum gidemiycek haldeydim icimden diyordum yillardir degismeyen tablo olur dusuncesiyle gitmeyecektim neredeyse...sonra dedim vatandaslik gorevim yerine getirmeliyim yorgunda olsam oyumu kullanmaliyim.bir can havliyle kendimi kaldirip oyumu kullanmaya gittim ve kullandim.ama kullanmayanlar cokmus nede olsa tablo degismeyecek diye

Benim annem bizdeydi kalktı memlekete gitti cuma öğleden sonra pazar günü kullanıp geri geldi. Öyle yakın bir yerde değil. Bu bizim vatandaşlık görevimiz. Yani evde oturup aman yine aynı tablo olur ben de kullanmayım bana ihtiyaç yok daha demek neyin kafasıdır çözemedim. Ve şu iki günde pişman olanları da çözemedim. Zaten dün burda birine sordum neyin pişmanlıpını yaşıyor yakınların diye hala cevap bekliyorum:) gelirse cevap belki bir aydınlanma yaşarım.

Abla annem yaşındaki bir öğretmen arkadaşım geçen sene bana cemaattekiler büyük travma yaşıyor demişti ben de asıl travmayı akp yaşayacak bu gidişle demiştim ki kendisi de akp li ama bu seçimde boş atanlardan biri beni samimi bulduğu için rahat konuşur seçimin ertesi günü bana hayretini bildirdi sen öyle dedin bir sene sonra dediğin çıktı dedi :) ama ben çok üzüldüm keşke boş atmasaydım demeye durdu seslenmedim artık gerçekten iş ülke menfaatine çok fanatizme dönüştü sonumuz hayrolsun

Abla annem yaşındaki bir öğretmen arkadaşım geçen sene bana cemaattekiler büyük travma yaşıyor demişti ben de asıl travmayı akp yaşayacak bu gidişle demiştim ki kendisi de akp li ama bu seçimde boş atanlardan biri beni samimi bulduğu için rahat konuşur seçimin ertesi günü bana hayretini bildirdi sen öyle dedin bir sene sonra dediğin çıktı dedi :) ama ben çok üzüldüm keşke boş atmasaydım demeye durdu seslenmedim artık gerçekten iş ülke menfaatine çok fanatizme dönüştü sonumuz hayrolsun
Aynen öyle oldu, burada da görmüyor muyuz gülüm, görünen köy Kılavuz istemiyor, tuhaf bir fanatiklik var ve Hırs yaptılar özellikle CHP ve AKP.
Yalansa yalan desinler, bir taraf biz yine iktidar olacağız çatla da patla havalarında, diğer taraf makarnacılar, kömürcüler kaç para aldınız havalarında.
Yahu ne oluyorsunuz? Hırslandığınız kim? Çapulcu, vatan haini, makarnacı, Kömürcü Dediğiniz kim?
Sokakta hergün gördüğünüz belki selam verdiğiniz, belki arkadaşlık ettiğiniz insanlar hepsi.

Bugün Allah göstermesin bir doğal afet olsa birbirinizi fişleyip bu makarnacı, bu çapulcu deyip yardım etmeyecek misiniz?
Yapmayın Allah Aşkına, siyaset uğruna insanlığımızı, vicdanımızı, merhametimizi rafa mı kaldıracağız?
Bir kız ölüyor hemde hunharca sonra bir densiz çıkıyor X'lere şapır şupur diyor, görün işte fanatizmin sonunun nerelere vardığını, insanlık yitiriliyor, biz bu değiliz ki.

Aslında ne oluyor biliyor musunuz? Yıllardır dilimde tüy bitti söylemekten, ayrılıyoruz, çatır çatır kopartılıyoruz birbirimizden, birgün öyle bir hal alacak ki örtülü bir kızcağız eziyet gördüğünde oh olsun denecek, açık bir kadının ırzına geçildiğinde müstehaktır beter olsun denecek zira içimize kötülük ve Hırs tohumlarını attılar, bizde o tohumlara hayır demedik bir güzel besleyip büyütüyoruz içimizde.

O yüzden ben ister inanın ister inanmayın, yitirdiğimiz insanlığımıza üzülüp yeniden vicdan sahibi olabilmemiz için dua ediyorum, bu hırslarla çokta umutlu değilim ama kurban Olduğum Allah belki dualarımı vesile kılar kimbilir...

FB_IMG_1434180716519.jpg
FB_IMG_1434175687805.jpg

Eklentiler

• FB_IMG_1434180716519.jpg
    FB_IMG_1434180716519.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 74
Aynen öyle oldu, burada da görmüyor muyuz gülüm, görünen köy Kılavuz istemiyor, tuhaf bir fanatiklik var ve Hırs yaptılar özellikle CHP ve AKP.
Yalansa yalan desinler, bir taraf biz yine iktidar olacağız çatla da patla havalarında, diğer taraf makarnacılar, kömürcüler kaç para aldınız havalarında.
Yahu ne oluyorsunuz? Hırslandığınız kim? Çapulcu, vatan haini, makarnacı, Kömürcü Dediğiniz kim?
Sokakta hergün gördüğünüz belki selam verdiğiniz, belki arkadaşlık ettiğiniz insanlar hepsi.

Bugün Allah göstermesin bir doğal afet olsa birbirinizi fişleyip bu makarnacı, bu çapulcu deyip yardım etmeyecek misiniz?
Yapmayın Allah Aşkına, siyaset uğruna insanlığımızı, vicdanımızı, merhametimizi rafa mı kaldıracağız?
Bir kız ölüyor hemde hunharca sonra bir densiz çıkıyor X'lere şapır şupur diyor, görün işte fanatizmin sonunun nerelere vardığını, insanlık yitiriliyor, biz bu değiliz ki.

Aslında ne oluyor biliyor musunuz? Yıllardır dilimde tüy bitti söylemekten, ayrılıyoruz, çatır çatır kopartılıyoruz birbirimizden, birgün öyle bir hal alacak ki örtülü bir kızcağız eziyet gördüğünde oh olsun denecek, açık bir kadının ırzına geçildiğinde müstehaktır beter olsun denecek zira içimize kötülük ve Hırs tohumlarını attılar, bizde o tohumlara hayır demedik bir güzel besleyip büyütüyoruz içimizde.

O yüzden ben ister inanın ister inanmayın, yitirdiğimiz insanlığımıza üzülüp yeniden vicdan sahibi olabilmemiz için dua ediyorum, bu hırslarla çokta umutlu değilim ama kurban Olduğum Allah belki dualarımı vesile kılar kimbilir...

Noktasına kadar katılıyorum.

burda bile oy verdiniz size müstehak dendi, kaç para alıyosunuz dendi defalarca şahit oldum insanlar oy veriyorsa illaki bi sebebi var kendince..

Tabiki akp oylarinda bir artis olacaktır. Kimi tanidiysam akp ye vermediği için pişman. Inşallah erken seçim olur inşallah En Büyük TÜRKİYE
yoo sizinle aynı fikirde değilim,benim çevremde niye yok hiç öyle diyenler,inşaallah koalisyon kurulur inşaallahEn Büyük TÜRKİYE
Bu arada inşaallah diye yazılır,iki ''a''ile :KK66:

Son düzenleme:
Benim solcu arkadaşlarım bile dizlerini dövüyor. Inşallah erken seçim olacakk

Neden?

Diktatörlükten kurtuluyoruz diye mi?

sen lütfen biraz kitap oku lütfen. Koalisyonun mantığını öğren. Dış ülkelerde nasıl işliyor onu araştır. 90larda bu ülkede yaşananların sebebi kim mesela? Gerçekten sebep koalisyon mu yoksa sağcı zihniyet mi?

X