Aynen öyle oldu, burada da görmüyor muyuz gülüm, görünen köy Kılavuz istemiyor, tuhaf bir fanatiklik var ve Hırs yaptılar özellikle CHP ve AKP.
Yalansa yalan desinler, bir taraf biz yine iktidar olacağız çatla da patla havalarında, diğer taraf makarnacılar, kömürcüler kaç para aldınız havalarında.
Yahu ne oluyorsunuz? Hırslandığınız kim? Çapulcu, vatan haini, makarnacı, Kömürcü Dediğiniz kim?
Sokakta hergün gördüğünüz belki selam verdiğiniz, belki arkadaşlık ettiğiniz insanlar hepsi.
Bugün Allah göstermesin bir doğal afet olsa birbirinizi fişleyip bu makarnacı, bu çapulcu deyip yardım etmeyecek misiniz?
Yapmayın Allah Aşkına, siyaset uğruna insanlığımızı, vicdanımızı, merhametimizi rafa mı kaldıracağız?
Bir kız ölüyor hemde hunharca sonra bir densiz çıkıyor X'lere şapır şupur diyor, görün işte fanatizmin sonunun nerelere vardığını, insanlık yitiriliyor, biz bu değiliz ki.
Aslında ne oluyor biliyor musunuz? Yıllardır dilimde tüy bitti söylemekten, ayrılıyoruz, çatır çatır kopartılıyoruz birbirimizden, birgün öyle bir hal alacak ki örtülü bir kızcağız eziyet gördüğünde oh olsun denecek, açık bir kadının ırzına geçildiğinde müstehaktır beter olsun denecek zira içimize kötülük ve Hırs tohumlarını attılar, bizde o tohumlara hayır demedik bir güzel besleyip büyütüyoruz içimizde.
O yüzden ben ister inanın ister inanmayın, yitirdiğimiz insanlığımıza üzülüp yeniden vicdan sahibi olabilmemiz için dua ediyorum, bu hırslarla çokta umutlu değilim ama kurban Olduğum Allah belki dualarımı vesile kılar kimbilir...