• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken mi sizce?

Chyperus

𝓜𝓲𝔂𝓪𝓿
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Merhaba, bu ay 11 ve 14'ü olmak üzere iki kere yumurtlama yaşadım. İkisini de değerlendirdik. Son yumurtlama günümden beri kasıklarımda ara ara sızlamalar oluyor, özellikle sol tarafta ama ara ara böyle içine sızı giriyor gibi oluyor. Göğüslerim hassaslaştı ama bir bakıyorum ki bir geçmiş, bir acıyor. Anlam veremiyorum. Normalde de uykuyu severim o yüzden onu anlamıyorum. Adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra testin içini açtım T çizgisinin olduğu tarafta biraz daha sağda, sona doğru bir çizgi vardı. Kafamı çok karıştırdı. Bugün de 3 gün var kaset test yaptım ama negatif çıktı. Sizce erken mi test yapıyorum. Bugün adet olacakmışım gibi ara ara kasıklarımda baskı hissediyorum. Belim de ağrıyor ama o genelde de öyle.. Daha önce düşük yaptım 5 sene önce ikiz gebelikti. O zaman sadece göğüslerimdeki mavi damarlar belirginleşmişti, sonra öyle de kaldı. O yüzden ondan da anlamıyorum. :( Belirtilerim var mı yok mu, bir var bir yok gibi.. Testler de negatif. Adet olacakmışım gibi ara ara yanma oluyor. Testleri böyle çıkıp da sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu :( Çok mu erken yaptım acaba testleri :(

belirtiler için zaten çok erken bence. benimde kasığımda adet günüme 1-2 kala batmalar olmuştu ara ara. adet günüm5 gün geçince test yaptım ve çok net pozitif görmüştüm. bence bekleyin

Merhaba, bu ay 11 ve 14'ü olmak üzere iki kere yumurtlama yaşadım. İkisini de değerlendirdik. Son yumurtlama günümden beri kasıklarımda ara ara sızlamalar oluyor, özellikle sol tarafta ama ara ara böyle içine sızı giriyor gibi oluyor. Göğüslerim hassaslaştı ama bir bakıyorum ki bir geçmiş, bir acıyor. Anlam veremiyorum. Normalde de uykuyu severim o yüzden onu anlamıyorum. Adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra testin içini açtım T çizgisinin olduğu tarafta biraz daha sağda, sona doğru bir çizgi vardı. Kafamı çok karıştırdı. Bugün de 3 gün var kaset test yaptım ama negatif çıktı. Sizce erken mi test yapıyorum. Bugün adet olacakmışım gibi ara ara kasıklarımda baskı hissediyorum. Belim de ağrıyor ama o genelde de öyle.. Daha önce düşük yaptım 5 sene önce ikiz gebelikti. O zaman sadece göğüslerimdeki mavi damarlar belirginleşmişti, sonra öyle de kaldı. O yüzden ondan da anlamıyorum. :KK43: Belirtilerim var mı yok mu, bir var bir yok gibi.. Testler de negatif. Adet olacakmışım gibi ara ara yanma oluyor. Testleri böyle çıkıp da sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu :KK43: Çok mu erken yaptım acaba testleri :KK43:
Sizdeki belirtilerin neredeyse hepsi bende de var kasık ağrıları bacaklarımda sizi goguslerimde hassasiyet ve benim de üç gün kaldı reglime ben de bugün test yaptım negatif cikti ama belirtilerin çoğu var ve benim adetimden iki hafta kadar önce başladı karın ve kasık ağrılarım çok merak ediyorum inşallah ikimizde de vardır hamilelik

Sizdeki belirtilerin neredeyse hepsi bende de var kasık ağrıları bacaklarımda sizi goguslerimde hassasiyet ve benim de üç gün kaldı reglime ben de bugün test yaptım negatif cikti ama belirtilerin çoğu var ve benim adetimden iki hafta kadar önce başladı karın ve kasık ağrılarım çok merak ediyorum inşallah ikimizde de vardır hamilelik
Sonucunu nedir inşallah hamilesinizdir, şuan aynı belirtileri ben de yaşıyorum

Sonucunu nedir inşallah hamilesinizdir, şuan aynı belirtileri ben de yaşıyorum
Test yaptım silik çizgi çıktı arefe günü kan verdim Beta HCG 59 çıktı doktor bir hafta daha bekleyip tekrar test yapalım dedi yükselecek mi diye bayramdan sonra tekrar baktiricam 🙂

Test yaptım silik çizgi çıktı arefe günü kan verdim Beta HCG 59 çıktı doktor bir hafta daha bekleyip tekrar test yapalım dedi yükselecek mi diye bayramdan sonra tekrar baktiricam 🙂
Çok sevindim hayırlı olsun darısı başıma inşallah :) testi beklenen adet gününde mi yaptınız

Canim merhaba benim adetime 1 hafta var kasıklarım da bel ve sırtımda inanılmaz ağrılar var. Test yapmaya korkuyorum açıkçası. Sence beklemeli miyim test için? Şimdiden hayırlı uğurlu olsun ❤️

Canim merhaba benim adetime 1 hafta var kasıklarım da bel ve sırtımda inanılmaz ağrılar var. Test yapmaya korkuyorum açıkçası. Sence beklemeli miyim test için? Şimdiden hayırlı uğurlu olsun ❤️
Merhaba canım ben adetimden üç gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı onun için sabredebilirsen daha iyi olur sanki inşallah sende de vardır gebelik 🥰 çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah ❤️❤️

Merhaba canım ben adetimden üç gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı onun için sabredebilirsen daha iyi olur sanki inşallah sende de vardır gebelik 🥰 çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah ❤️❤️
İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah ❤️ peki bir şey soracam sık idrara sıkışma oldu mu sende yani ben tutamıyorum 😔

Ozgecim test yaptın mı?
Malesef regl oldum çarşamba günü, sonra doktora göründüm polikistik over olduğum için tedaviye başladık şuan gonal f iğneleri kullanıyorum 4 gündür karından iğne vuruyorum yarın da vurucam toplamda 5 gün iğne vurmuş olucam, çarşamba da kontrolüm var, yani kısaca yumurta oldunlaştırma çatlatma tedavisine başladık, inşallah olur bakalım

Mrb arkadaşlar bende yeniyim yumurtlama döneminden önce hamile kalan var mı eşim şehir dışında çalışıyor adeten hemen sonra ilişki oldu yumurtlama günü değildi ve şuan kasik ağrılarım ve bellim çok ağrıyor normalde adetime 10 gün kala ağrılarım olur ve daha adetime var cok merak ediyorum benim gibi olan varımdır acaba

Malesef regl oldum çarşamba günü, sonra doktora göründüm polikistik over olduğum için tedaviye başladık şuan gonal f iğneleri kullanıyorum 4 gündür karından iğne vuruyorum yarın da vurucam toplamda 5 gün iğne vurmuş olucam, çarşamba da kontrolüm var, yani kısaca yumurta oldunlaştırma çatlatma tedavisine başladık, inşallah olur bakalım
Gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle olacak inşallah 🤲🏻❤️

Aynı benimde böyle bat 1 gün var okuyunca umutlandım 2 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız günlerdir üzülüyorum negatif gördüm diye inşallah benimde böyle sonuçlanır

Back
X