• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Erken mi Acaba!!!!...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gamur

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
96
1
286
İstanbul
hanımlar oğluşum 4 ay 25 günlük ilk dişini bugün gördük attan 2 tane diş çok çirkin oldu :roflol: erken mi oldu yaa bu kadar çabuk çıkan diş hemen çürür diyorlar normalde 7-8 aylıkken çıkarmış sizin kaç aylıkken çıktı merak ediyorum:uhm:

çirkin deme ya yazık:))8aylık fln normal diolar ama belli olmuomuş, siz analmışmıydnz çıkıcağını, bizim kız da 4ayın içinde ağzının suyu çok akıo şüpheleniorum

yok be hiç inanmıyorum benim bebeğiminkide beş aylık çıktı çokda güzel duruyordu ayrıca beslenme konusundada rahatlık oluyor

ay maaşallah ne güzel omuştur o şimdi o pirinç tanesi gibi dişleriyle çürüme konusuna gelince o hiç belli olmaz dert etme canım

ilk kızım 1 yaşında cıkardı.ikinci yani oğlum suan seninki kadar 2.5aylık cıkardı.yanlış bilgiler onlar .hiçde erken curumez .rahat ol.hayırlı olsun cici dişleriniz.

canım benim oğlum 8. ayını tam doldurduğu gün gördüm ilk dişini,
hiç zannetmiyorum erken çürüyeceğini,bakımını da erken yapmaya başla ama,
senin bebeğinin dişleri iyice belirginleşince beslenmeden sonra ıslak bezle dişlerini sil,özellikle yemek kalıntısı kalmasın dişlerinde
daha bir tatlı oluyorlar dişleri çıkınca

benım oğlumun 13 hazıranda ilk dişi çıktı sora takıp ettıler...

benim oğlumun da 4 ay 20 günlükken çıktı ilk dişi.şimdi 8 tane dişimiz var:) ben de 4 aylık çıkarmışım dişlerimi..bana çekmiş oğluşum:)

Back