- Konu Sahibi yasemin deniz
-
MRH.ARKADAŞLAR
32 YAŞINDAYIM.2 SENELİK EVLİYİM.28 YAŞINDAN İTİBAREN ADET DÜZENSİZLİĞİ İLE BAŞLADI.FAKAT O ZAMAN YUMURTALIKLARIM İYİ İMİŞ.EVLENMEDEN 1 AY ÖNCE DOKTORA GİTTİM.YİNE YUMURTALIKLARIMIN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.BEN HEMEN ÇOCUK DÜŞÜNMEDİĞİM İÇİN ERTELEDİM.6 AY SONRA ÇOCUK DÜŞÜNDÜK.VE O GÜN ERKEN MENAPOZ OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.EŞİMİN AİLESİ DESTEK OLDULAR.FAKAT BİR YERE KADARMIŞ...
MENAPOZUN TIBBI TEDAVİSİ OLMADIĞI İÇİN HER TÜRLÜ BİTKİSEL TEDAVİYİ UYGULADIM.OLMADI...
PSİKOLOJİMİN SAĞLAM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRDÜM HEP...TAAKİ 1 HAFTA ÖNCESİNE KADAR!FAKAT ÖYLE DEĞİLMİŞ.SONUNDA BENİM DE PSİKLOJİMİ BOZDULAR.KAYINVALİDEM BOŞANMAMIZI İSTİYOR!:çok üzgünüm:
MRH.ARKADAŞLAR
32 YAŞINDAYIM.2 SENELİK EVLİYİM.28 YAŞINDAN İTİBAREN ADET DÜZENSİZLİĞİ İLE BAŞLADI.FAKAT O ZAMAN YUMURTALIKLARIM İYİ İMİŞ.EVLENMEDEN 1 AY ÖNCE DOKTORA GİTTİM.YİNE YUMURTALIKLARIMIN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.BEN HEMEN ÇOCUK DÜŞÜNMEDİĞİM İÇİN ERTELEDİM.6 AY SONRA ÇOCUK DÜŞÜNDÜK.VE O GÜN ERKEN MENAPOZ OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.EŞİMİN AİLESİ DESTEK OLDULAR.FAKAT BİR YERE KADARMIŞ...
MENAPOZUN TIBBI TEDAVİSİ OLMADIĞI İÇİN HER TÜRLÜ BİTKİSEL TEDAVİYİ UYGULADIM.OLMADI...
PSİKOLOJİMİN SAĞLAM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRDÜM HEP...TAAKİ 1 HAFTA ÖNCESİNE KADAR!FAKAT ÖYLE DEĞİLMİŞ.SONUNDA BENİM DE PSİKLOJİMİ BOZDULAR.KAYINVALİDEM BOŞANMAMIZI İSTİYOR!:çok üzgünüm:
Arkadaslar neden anneye bukadar tepki gösteriyoruzki anlamadim. Empati kurmayi niye denemiyoruz. Her anne evladinin yuvasi olsun cocuklari olsun ister.
Sanki bizim annelerimiz aglamiyor icin icin. Sonra herkes farkli tepki gösterir belki duyunca soke oldu, gayriihtiyari böyle bi tepkide bulundu. Olamazmi?
Türk toplumunda cocuk cok önemli dolayisiyla böyle tepki normal. Ben kayinvalidenin cözüm bulmaya calisacaginada eminim.
Bu kadar tepki göstermemiz dogru degil. Anne ennihayetinde o.
Hoscakalin
çok teşekkür ederim arkadaşım.ne bileyim, kayınvalideyi ben çok sevdim.belki de o yüzden bu kadar yıkıldım.hiç bir sorunumuz olmadı.inanın ama annemden farksızdı.taaki çocuk problemim olana kadar.
ama hayatta her şey bir tecrübe.
bu arada kayınvalidemin bir erkek çocuğu daha var.bana dediki; akıllanmış, alacağı gelinin FSH değerine bakacakmış!
Arkadaslar neden anneye bukadar tepki gösteriyoruzki anlamadim. Empati kurmayi niye denemiyoruz. Her anne evladinin yuvasi olsun cocuklari olsun ister.
Sanki bizim annelerimiz aglamiyor icin icin. Sonra herkes farkli tepki gösterir belki duyunca soke oldu, gayriihtiyari böyle bi tepkide bulundu. Olamazmi?
Türk toplumunda cocuk cok önemli dolayisiyla böyle tepki normal. Ben kayinvalidenin cözüm bulmaya calisacaginada eminim.
Bu kadar tepki göstermemiz dogru degil. Anne ennihayetinde o.
Hoscakalin
çok teşekkür ederim arkadaşım.ne bileyim, kayınvalideyi ben çok sevdim.belki de o yüzden bu kadar yıkıldım.hiç bir sorunumuz olmadı.inanın ama annemden farksızdı.taaki çocuk problemim olana kadar.
ama hayatta her şey bir tecrübe.
bu arada kayınvalidemin bir erkek çocuğu daha var.bana dediki; akıllanmış, alacağı gelinin FSH değerine bakacakmış!
Merhaba yazdiklarinizi okudum onca yil gecmis durumunuzu merak ediyorum bebeginiz oldumu menopoz durumunuz ne oldiMRH.ARKADAŞLAR
Yazdıklarınızı okudum ve kvalidenizden nefret ettim. Ben de 10 yıldır çocuğu olmayanlardanim ve bana ilk tüp bebek dediklerinde bosanalim demiştim eşime sonuçta evlat sahibi olmak ister ve engel olmayayım dedim ve bana şu cevabı vermişti benim başıma gelse beni bosayacak mıydın demisti. Çok zor günler geçirdim ve tüm zorluklarını eşimle atlattım Allahım inşallah bizlerde buraya hamileyim diye yazmayı nasip eder.Merhaba Arkadaşlar.Yıl 2016...Halen çocuğum olmadı.
Ama eşimin erkek kardeşi evlenmek zorunda kaldı. Evlendiği kişi hem Rus hemde çocuğuyla geldi Türkiye'ye. Eee... etme bulma dünyası. Yeni gelinin FSH değeri düşük ,çocuğu var. Ama sorunlar büyük. Sonuçta gelin Hiristiyan ve aile tarafından istenmiyor.
Hey büyük Allahım!!! Çok ağlamış ve zamanında Allahıma havale etmiştim kayınvalidemi. Bana 2009 yılında bu acıları yaşatan beni küçük gören kayınvalidemin şimdi birşey diyeceği kalmadı. Ama böyle mi olması gerekliydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?