Erken Menopoz

Mat25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2018
11
11
37
Merhaba arkadaşlar 38 yaşında erken menopoz teşhisi konuldu. Gittiğim doktorlar herhangi bir ilaç tedavisine başlamadı. Ama ara ara adet görmeye devam ediyorum. Bu aralık 6 ayda birde olabiliyor bir kaç ay üst üste düzenlide olabiliyor. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum. İstanbulda erken menopoz için beni yönlendirebileceğiniz Kadın Doğum uzmanı varmı?

Merhaba. Benim de yasim 30. 1 yildir ilac kullaniyorum. Fark ettigim kadariyla Türkiye´de menopoza (özellikle erken menopoza) karsi dogru tedavi uygulayan doktor sayisi cok az. Hic unutmuyorum Izmir´de arastirma hastanesinde bir profesöre gitmistim, yaninda da ögrencileri vardi. Zoraki ilac yazdirabilmistim. Nasil profesör olmus anlam veremedim. Istanbul´da Dr.Banu Ciftci sadece menopoz hastalari ile ilgileniyor ve Bioesdeger hormon tedavisi uyguluyor. Ona cok gitmek istiyorum ama randevu yok. Muayene ücretleri de biraz tuzlu acikcasi.

Merhaba. Benim de yasim 30. 1 yildir ilac kullaniyorum. Fark ettigim kadariyla Türkiye´de menopoza (özellikle erken menopoza) karsi dogru tedavi uygulayan doktor sayisi cok az. Hic unutmuyorum Izmir´de arastirma hastanesinde bir profesöre gitmistim, yaninda da ögrencileri vardi. Zoraki ilac yazdirabilmistim. Nasil profesör olmus anlam veremedim. Istanbul´da Dr.Banu Ciftci sadece menopoz hastalari ile ilgileniyor ve Bioesdeger hormon tedavisi uyguluyor. Ona cok gitmek istiyorum ama randevu yok. Muayene ücretleri de biraz tuzlu acikcasi.
Ben de 30 yaşındayım ve aynı şekilde erken menopoz teşhisi aldım. Ne yaptınız herhangi bir destekleyici tedavi alıyor musunuz

X