Iste onu hic hatirlamiyorum. Hatta test sonucumda da goremedim. Ama dr tup ile bile zor demisti…Estağfurullah canım,
Anladım, amh 0.02 ile mi.hamile kalmıştın?
Fsh kaçtı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste onu hic hatirlamiyorum. Hatta test sonucumda da goremedim. Ama dr tup ile bile zor demisti…Estağfurullah canım,
Anladım, amh 0.02 ile mi.hamile kalmıştın?
Fsh kaçtı?
0.02 ile tupede öyle diyor Dr lar.Iste onu hic hatirlamiyorum. Hatta test sonucumda da goremedim. Ama dr tup ile bile zor demisti…
Vajinal tampon ve çay ne?Aralıksız 2 aya yakın hayıt macunu kullandım nıhalın bahcesı ınsg adresnden satın aldım azerbeycandan vajınal tampon ve çay geyrdım 2 adet donemı kullandım hepsı bukadr
Bununda etkisi olmuş mudur dersin?Aslinda evet… hamile kaldigim donemde temiz beslenmeye baslamistim. Protein agirlikli.. (ketojenik degil ama) bir de o sirada nlp ile kilo vermeye calisiyordum… o yuzden de basak zabci ile nefes seanslari yapiyordum. Ve iyi bir spor tempom vardi (fonksiyonel antreman ve pilates)
Bende şaşırdım.Merhaba azerbeycandan ne çayı getirdiniz acaba ? Amh ım çook düşük 0.02 imkansız çocugumın olması doktorun dediğine göre tüp bebekle bile uğraşma para dökme benden tavsiye dedi.
Eşimle yinede mucizeye sığınmaya çalışıyoruz.. amh ınız 0.13 den nasıl 3 oldu şoklar içindeyim
Merhaba neler yaptınız hangi yolları uygulayınız lütfen cvpEvet 2 ay once
Merhaba peki hamile kalabildiniz mi acaba ?Benımde amh 013 ten bu ay 3.12 çıktı 1 sene arayla
MerhabaYaş kaçDoktora bugün gittim menopoz başlangıcı yokmuş. Hamilelik de yok. Kan sonucuna göre ilaç vereyim dedi ama çok gerek duymuyorum ilaca. İlerleyen zamanda adet olmazsam bakarım duruma göre
Ben bu mesajı ne zaman yazdığımı hatırlamıyorım 4 yıldır bazen 3 ay gecikme oluyor sonra 3-4 ay düzenli gidiyor. sonra 4 ay gecikme en son 7 ay gecikme oldu ama henüz tam menopoza girmedim.MerhabaYaş kaç