erken menopoz ve pkolu olup beta hgc düşük çıkıp sonra yükselen var mııııı??

songul-1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
57
25
35
Arkadaşlar benim bugün normalde adet günüm(ben ilaçla adet oluyorum ve bu ay hiç ilaç kullanmadım).doğal olarak olmadım.iki hafta kasıklarımda ağrı oldu,şişti bende heralde incir kürü yaptı dedim bide halsizlik eklenince acebalar başladı bende be gebelik testi yaptırdım beta hgc 3.01 çıktı doktor ne var ne de yok diyemem 10 gün sonra tekrar test yapalım dedi ve yarın onuncu gün ne yapsam bilemedim eğer pozitif çıkmazsa çok üzüleceğiz böyle benim gibi erken menepoz teşhisi bulunanlar hiç beta hgc ye baktırdı mı değeri önce düşük çıkıp sonra artanlar var mı?? Biri bi umut versin lütfen

Ayrıca kasıklarım ağrıdı ve şişti bir iki gün bulantım ve baş dönmesi oldu ama şimdi kasıklarım çok az ve arada bir ağrıyor bide göbeğimden aşağı doğru bir çizgi var ama çok belirgin değil daha önce hiç yoktu..normalde adet olurken sadece belim ağrırdı ve göğüslerim hassas olurdu şimdi sadece göğsümde hafif sızı oluyor uç tarafında,belim ağrıyor ama hiç adet olacakmışım gibi değil leke felan yok.benim sadece ilaç kullandığım zaman akıntım olurdu bu ay hiç ilaç kullanmadığım halde var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…