P Pkosss Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2020 98 11 29 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi Pkosss #1 Pkoss durumunda Aamh yüksek olsa da erken menopoz olur mu? Ayrıca dogum kontrol hapı kullanırken hormon testi yapılır mı?
Pkoss durumunda Aamh yüksek olsa da erken menopoz olur mu? Ayrıca dogum kontrol hapı kullanırken hormon testi yapılır mı?
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 44.547 167.837 33 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi Pkosss #2 Olmaz pkoda erken menapoz.
P Pamukprensali Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Aralık 2016 3.758 2.084 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi Pkosss #3 Pkosss .!.: Pkoss durumunda Aamh yüksek olsa da erken menopoz olur mu? Ayrıca dogum kontrol hapı kullanırken hormon testi yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Hap kullanirken hormon testleri yapılmaz cunku yanıltır dışarıdan hormon alıyorsunuz
Pkosss .!.: Pkoss durumunda Aamh yüksek olsa da erken menopoz olur mu? Ayrıca dogum kontrol hapı kullanırken hormon testi yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Hap kullanirken hormon testleri yapılmaz cunku yanıltır dışarıdan hormon alıyorsunuz
P Pkosss Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2020 98 11 29 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi Pkosss #4 Pamukprensali .!.: Hap kullanirken hormon testleri yapılmaz cunku yanıltır dışarıdan hormon alıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman yaptırabilirim kontrol amaçlı bilginiz var mı? Beşinci kutum bitiyor adet olunca yaptırmak istiyordum
Pamukprensali .!.: Hap kullanirken hormon testleri yapılmaz cunku yanıltır dışarıdan hormon alıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman yaptırabilirim kontrol amaçlı bilginiz var mı? Beşinci kutum bitiyor adet olunca yaptırmak istiyordum
P Pkosss Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2020 98 11 29 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi Pkosss #5 Merve .!.: Olmaz pkoda erken menapoz. Genişletmek için tıkla... Aslında söyle diyeyim olma ihtimali var ama düşük yaşayan var mı böyle bir durumu diye merak ettim
Merve .!.: Olmaz pkoda erken menapoz. Genişletmek için tıkla... Aslında söyle diyeyim olma ihtimali var ama düşük yaşayan var mı böyle bir durumu diye merak ettim
P Pkosss Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2020 98 11 29 17 Mayıs 2021 Konu Sahibi Pkosss #6 Bilgisi olan yok mu hormon testini ne zaman yaptırabilirim