• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN MENOPOZ, HAMİLELİK

hycnlprnss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
309
209
103
Merhaba ,
Ben 36 yaşındayım 1 tane 8 yaşında oğlum var.2. bebek için korunmayı bıraktığımızda adet düzensizliğim başladı. doktora gittiğimde sürekli duphaston verip adet oldum rahmimin temiz olduğunu söyledi. 6 ay içerisnde hamilelikte olmadı ilaçsız adet olmamda. Daha sonra kan tahlillerimde amh değerim 0,02 fsh değerim ise 70 çıktı doktor erken menopoz dedi. Başımdan aşağı kaynarsu döküldü. 35 yaşında nasıl yani diye çok üzülüp ağladım. Daha sonra günlerce internetten araştırma yaptım saraçoğlunun soğan kürünü yaptım fsh değerim 16 ya düştü. amh değeriimi bilmiyorum. Benim gbi erken menopoz teşhisi alıp hamile kalan varmı acaba . Umutlarım çok tükendi remen depresyona girdim.

Henüz yumurtlamaya devam ediyorsanız hamile kalırsınız. Yumurta toplama işlemi yapabilirsiniz belki garantiye almak için. Ama şanslısınız ki hali hazırda bir evladınız var ne mutlu

Merhabalar. Benim de çocuk niyetim vardi. Bir sene yi geçince doktora gittik. Amh değerim çok çok dusuk cikti 0.02. Adetlerim düzenlidir. Saat gibi dur. Son iki ayda bozulmuştu duzenim. Onu da kullandığım antibiyotiklere başladım. Öğrenince basımdan asagi kaynar sular dokuldu. Yasim 32. Ocakta tedaviye başlayacağız. Direkt ilk adetinde gel dedi.
Ama nasıl bir yol izlenir. Şansım var mi hiç bilmiyorum. Önceden kafaya pek takmazdım ama boyle sonuc alinca çok üzüldüm gerçekten. Günlerdir doğru düzgün uyuyamıyorum.
Esimle de çok iyi anlaşırız, Sevgi dolu bir yuvada bir tane çocuk olsun istemiştim bizden ama… Zormuş. Umarim bir ise yarar tedavi.
Çok üzüldüm gerçekten nasıl toparlayacağım kendimi hiç bilmiyorum. Esimde de sperm sayisi ve hareketi de düşük.

Merhaba ,
Ben 36 yaşındayım 1 tane 8 yaşında oğlum var.2. bebek için korunmayı bıraktığımızda adet düzensizliğim başladı. doktora gittiğimde sürekli duphaston verip adet oldum rahmimin temiz olduğunu söyledi. 6 ay içerisnde hamilelikte olmadı ilaçsız adet olmamda. Daha sonra kan tahlillerimde amh değerim 0,02 fsh değerim ise 70 çıktı doktor erken menopoz dedi. Başımdan aşağı kaynarsu döküldü. 35 yaşında nasıl yani diye çok üzülüp ağladım. Daha sonra günlerce internetten araştırma yaptım saraçoğlunun soğan kürünü yaptım fsh değerim 16 ya düştü. amh değeriimi bilmiyorum. Benim gbi erken menopoz teşhisi alıp hamile kalan varmı acaba . Umutlarım çok tükendi remen depresyona girdim.
Bende sizinle aynı yaştayım ve aynı süreçleri yaşıyorum gebelik istiyorum iki yildir malesef tutmuuo çok uzgunum erken menopozdayiz ve çaresiz deniyo çok uzgunum bunalımdayım

Back