Jinekoloji Erken menepoz

Hayattankopan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
156
420
27
Merhaba kızlar geçen haftalarda çok hasta oldum ve antibiyotik kullanmaya başladım ayrıca kullandığım başka ilaç da var. Sorum şu 2 gün önce regl oldum ama miktar çok az geliyor normalde bu kadar az olmazdı hatta 6 gün sürerken 3.günde kesilmeye başladı. İlaç kullanımı bunu etkiler mi yoksa başka sorun mu vardır internette erken menopoz gibi şeyler gördüm korktum. Bilgisi olan var mı

Ben 3 aydan fazla akciğer sebebiyle, hem damar yolu hem tablet olarak antibiyotik aldım pkoluyum adet düzensizliğim olmasına rağmen etki etmedi engellemedi yani adetimi sadece antibiyotiğe bağlayamayz tiroidlere de baktır inslün direncı vs kilo varsa etki edebilir hormonlara ama az adet çok adet bişey ifade etmez önemli olan adetten tamamen kesilmemek miktarı önemli değil

Kilom yok hep düzenli oluyorum yine zamanında oldum ama erken bitti

İlaçtandır takılmayın doktora gitmeden böyle şeylere kanser türevi şeylerde çıkıyor kanser mi olacaksınız profesör google'a göre İyileşince kontrole gidersiniz bakılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…