Merhaba ismim gözde bende 31 yaşındayım mart ayında banada erken menapoz teşhisi kondu amh 0.01 fsh 63 çıkmıştı, doktorum hemen biosteron markasının dhea vitaminine başlattı , şuan bulamıyorsanız başka markadan vitamini bulmaya çalışın lütfen bu çok önemli çünkü çok faydalı neyse kısa kesicem sizin yaşadığınız herşeyi yaşadım bütün üzüntüyü bütün hayal kırıklığını çok şükür ki eşim en büyük destekcimdi , bana bırakın normali tüp bebek için bile bir kere deneme şansımın olcagını söylediler ve ben 2 ay sadece bunun psikolojik savaşını verdim , daha sonra biz eşimle kafamızı toparlamak içim seyehate çıktık ve ben açıkcası döndüğümüzde psikolojik olarak kendimi toparlamıştım ve eşime tüp bebek yaptırmak istemediğimi herşeyin allahtan olduğunu şuan iyi hissettiğimi söylemiştim bir süre doktora hiç gitmedim regl getiren ilacıda kullanmamıştım fakat vücudumda şişlik hissedince yeniden regl olmaya devam ediyim en azndan diye doktora ilaç yazdırmaya gittim doktor gel muayene edelim rahim sağlığına bakalım dedi bende gerek olmadığını zaten yumurtamın olmadığını söyledim fakat ısrar etti ve muayene odasına geçtik orda hayatımın en güzel haberini aldım 6 haftalık hamileymişim şuanda da gebeliğimin 5. Ayını bitirmek üzereyim . Yani demem o ki sakın kendinizi mahvetmeyin ve denemekten hiç vazgeçmeyin herşeyi veren allah vücudun ürettiği tek yumurta bile olsa ona can verebiliyor bütün dileklerim sizinle ve bunu yaşayan bütün kadınlarımızla