bende oluyordu ama sonradan değişti işte.
ayrıca erkek fotoğrafları demiyorum yani cinsel bölge anladınız işte. normalde çok etkilerdi beni böyle şeyler
bende oluyordu ama sonradan değişti işte.
ayrıca erkek fotoğrafları demiyorum yani cinsel bölge anladınız işte. normalde çok etkilerdi beni böyle şeyler. çağrışım yapıyor sonuçta, size hiçbir seksüel çağrışım yapmıyor mu? aa şey gördüm karnım acıktı bi yemek yiyim demiyoruz sonuçta, seksüel bir çağrışım bu
insanın karşı cinsinden etkilenmesi anormal olabilir mi? bence etkilenmemek anormal olur. sağlıklı olan bu yani ne bilim.
konu biraz saptı evet, sanırım cinsel sağlık problemi olan çok var. onları ayrı konu açsanız da benim konuya karışmasa :)
sigara alkol kullanmıyorum ama şu son 2 haftada anneannemin sağlık problemi var, sizce ondan olabilir mi? o hasta ve ameliyat falan oldu. biz de stresli bir hafta geçirdik. sizce bununla mı ilgili?
bir de kafama takılan bir şey daha oldu. diğer arkadaşlarımız ben etkilenmiyorum demiş, konuyla ilgili "bilen" arkadaşlar cevaplayabilir mi? etkilenmemek gerçekten normal olanı mı?
ben misal makarnadan etkilenirim, ama sen etkilenmessin, baska birinin midesi bulanir
senin bu sorunun cevabini böyle vermek istedim belki daha anlasilir olur
simdi sen etkileniyorsun, ben etkilenmiyorum sen normal ben anormalim diyemeyiz herkez farklidiryerimseniben
misal ben erkek vucudunu begenmedigim icin etkilenmem, daha cok güzel bir kadin vucudu etkliler beni , anormalikse al sana anormalik, ama neden böyleyim diye hic sorun yapmadim kendime:kedi:
libidonda herdaim son sürat calisamazki, izin verde oda azicik dinlensinzemuszemus
nasil yaniiii:1shok:
Oyh sinirlerim boşaldı manyaq gebe :roflol:resimlere baka baka kanıksamış olmayasın artıkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?