• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken menapoza mı giriyorum? Yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi e_d_a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende oluyordu ama sonradan değişti işte.

ayrıca erkek fotoğrafları demiyorum yani cinsel bölge anladınız işte. normalde çok etkilerdi beni böyle şeyler

Her insan her an aynı oranda uyarılacak diye bir durum yok ki.. Erkekler gibi kadınların da psikolojik olarak tahrik olma şekilleri ve süreleri de değişebilir..
Bunun pek çok sebebi olabilir.. Kafana takılan bir şeyler olabilir.. Havaların sıcaklığı olabilir.. Sigara alkol kullanıyorsan bunlar olabilir.. Menapoz akla gelecek en son şey..

Son düzenleme:
Yani konu gerçekten çok tuhaf ama
bu konuda arkadaşımız cahil demek ki,
açın menapoz konularını bi okuyun,ya da doktora gidin ve anlatın probleminizi,
ama adet geçikmenizi,diğerini anlatmayın bence,
arkadaşlar geyiğe çevirmeyelim lütfen...
hadi fıstıklar, konuyla ilgili paylaşım lütfen...

bende oluyordu ama sonradan değişti işte.

ayrıca erkek fotoğrafları demiyorum yani cinsel bölge anladınız işte. normalde çok etkilerdi beni böyle şeyler. çağrışım yapıyor sonuçta, size hiçbir seksüel çağrışım yapmıyor mu? aa şey gördüm karnım acıktı bi yemek yiyim demiyoruz sonuçta, seksüel bir çağrışım bu

valla eda bence sen etkilenmemeni değil de etkilenmeni sorgulasan daha isabetli olacak :delphin:

insanın karşı cinsinden etkilenmesi anormal olabilir mi? bence etkilenmemek anormal olur. sağlıklı olan bu yani ne bilim.

konu biraz saptı evet, sanırım cinsel sağlık problemi olan çok var. onları ayrı konu açsanız da benim konuya karışmasa :)

sigara alkol kullanmıyorum ama şu son 2 haftada anneannemin sağlık problemi var, sizce ondan olabilir mi? o hasta ve ameliyat falan oldu. biz de stresli bir hafta geçirdik. sizce bununla mı ilgili?

bir de kafama takılan bir şey daha oldu. diğer arkadaşlarımız ben etkilenmiyorum demiş, konuyla ilgili "bilen" arkadaşlar cevaplayabilir mi? etkilenmemek gerçekten normal olanı mı?

Arkadaşım adet gecikmesinin birsürü nedeni olabilir,
öyle 1 ay gecikmeyle menapoz teşhisi koymayın kendinize,
havalardan,yaşadığınız olumlu veya olumsuz olaylardan vücut etkilenir...
daha bekarsınız bence internette o sayfalara fazla girmeyin,
psikolojiniz de bozulabilir...
sevgiler...

çok entresan :uhm:
bu şekilde belirti mi olur

ya güzelim her adeti geçiken,her erkekten etkilenmeyen menapozamı girer..sen en iyisi adetinin 3. gün git doktora hormon tahlili yaptır

insanın karşı cinsinden etkilenmesi anormal olabilir mi? bence etkilenmemek anormal olur. sağlıklı olan bu yani ne bilim.

konu biraz saptı evet, sanırım cinsel sağlık problemi olan çok var. onları ayrı konu açsanız da benim konuya karışmasa :)

sigara alkol kullanmıyorum ama şu son 2 haftada anneannemin sağlık problemi var, sizce ondan olabilir mi? o hasta ve ameliyat falan oldu. biz de stresli bir hafta geçirdik. sizce bununla mı ilgili?

bir de kafama takılan bir şey daha oldu. diğer arkadaşlarımız ben etkilenmiyorum demiş, konuyla ilgili "bilen" arkadaşlar cevaplayabilir mi? etkilenmemek gerçekten normal olanı mı?

ben misal makarnadan etkilenirim, ama sen etkilenmessin, baska birinin midesi bulanir
senin bu sorunun cevabini böyle vermek istedim belki daha anlasilir olur
simdi sen etkileniyorsun, ben etkilenmiyorum sen normal ben anormalim diyemeyiz herkez farklidiryerimseniben

misal ben erkek vucudunu begenmedigim icin etkilenmem, daha cok güzel bir kadin vucudu etkliler beni , anormalikse al sana anormalik, ama neden böyleyim diye hic sorun yapmadim kendime:kedi:

libidonda herdaim son sürat calisamazki, izin verde oda azicik dinlensinzemuszemus:delphin:

canım menapoz öyle pat diye olur sanmıyorsun heralde değil mi
yani kadın bir ay önce adet olup ertesi ay pat diye kesilip menapoza girmez
bir kaç yıla kadar yayılabilen bir süreç bu
seninkinin menapoz olduğunu hiç sanmam merak etme

ben misal makarnadan etkilenirim, ama sen etkilenmessin, baska birinin midesi bulanir
senin bu sorunun cevabini böyle vermek istedim belki daha anlasilir olur
simdi sen etkileniyorsun, ben etkilenmiyorum sen normal ben anormalim diyemeyiz herkez farklidiryerimseniben

misal ben erkek vucudunu begenmedigim icin etkilenmem, daha cok güzel bir kadin vucudu etkliler beni , anormalikse al sana anormalik, ama neden böyleyim diye hic sorun yapmadim kendime:kedi:

libidonda herdaim son sürat calisamazki, izin verde oda azicik dinlensinzemuszemus:delphin:

nasil yaniiii:1shok:

şaşırdım kaldım valla, arkadaşım kendine niye böyle teşhis koyuyorsun hemen, doktora git bu kadar içine dert olduysa :sinifsinif:

Neyse bu bence de erken menepoz belirtisi olamaz akıl var mantık var arkadaşım.
Sen dalgamı geçiyorsun bizimle yaakötükedihüso töbee töbeeeeee

nasil yaniiii:1shok:

ney nasil arkadasim, ne var bukadar sasiracak:umursamaz:

lezbiyen filan deyilim bunu imaa ediyorsan, hatta yalniz oldugumuda düsünmüyorum, bu yorumumda +rep alip aynen bende senin gibi düsünüyorum diyen de var.

sevmiyorum kIlli erkek vucudu, kadin vucudu daha cekici geliyor:dilcikar:

polemik yaratmaya kalkismayalim :olmaz:

Sadece kan testi yaptırıp fsh,lh değerine bakarak menopoza girip girmediğini anlıyor doktorlar.sanırım sen menopozla ilgili okuduğun yazılardaki cinsel istek azalmasını,kuruluğu falan kendi durumunla karıştırdın.Çözüm çok basit kandan hormon testi.yerimseniben

Ben de resimlere bakınca hoşlanmıyorum,oysa ikinci bebeği düşünüyordum.Ya menopoza girdiysem.Gerçi dondurulmuş embriyolarım var,sanırım menopozda bile olsam problem olmaz :delphin:

walla benimde hep reglım geçiyor cinsel isteksizlik bendede var şu durumda acep bendemi giriyorum erken menapoza

Back