• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken menapoza mı giriyorum? Yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi e_d_a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

e_d_a

Ziyaretçi
selam arkadaşlar, ben son günlerde başıma gelen bir olay için size danışacaktım. aslında konu biraz müstechen mi bilmiyorum ama özet anlatıcam

son 2 haftadır seksüel isteğimde ciddi bir azalma var, ve bunun farkına dün vardım. google'da gezinirken bazen insan yaramaz şeylere denk gelir ya, böyle bir durumda erkek organlarının olduğu resimlere baktığımda hemen etkilenirdim. kendimi alamazdım. ancak dün gece yine böyle bişeye denk geldim ve beni hiç etkilemedi.

ben ergenliğe erken girmiştim (10 yaşında), bunu da dikkate alınca acaba ben menapoza da çok erken giriyor olabilir miyim? lütfen yardım edin.

konu biraz müstechen olduysa özür dilerim ben sağlık için açmıştım, hatam varsa affedin lütfen

sanmıyorum...
bu sıcaklarda değil resmini, kendini bile görsem etkilenmem valla ben :umursamaz:

seksüel istekte her azalma erken menapoz belirtisi değildir ki. zaten menapoza giren her kadındada azalma olacak diye bir şey yok. şekil bir A.
gönül yazar...:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
bir de hastalığımla ilgisi olabilir mi diye düşündüm. hekimimin söylediğine göre bende hipoglisemi varmış. sizce bununla da ilgisi olabilir mi? gerçekten şaşırdım, eskiden hiç böyle değildim

selam arkadaşlar, ben son günlerde başıma gelen bir olay için size danışacaktım. aslında konu biraz müstechen mi bilmiyorum ama özet anlatıcam

son 2 haftadır seksüel isteğimde ciddi bir azalma var, ve bunun farkına dün vardım. google'da gezinirken bazen insan yaramaz şeylere denk gelir ya, böyle bir durumda erkek organlarının olduğu resimlere baktığımda hemen etkilenirdim. kendimi alamazdım. ancak dün gece yine böyle bişeye denk geldim ve beni hiç etkilemedi.

ben ergenliğe erken girmiştim (10 yaşında), bunu da dikkate alınca acaba ben menapoza da çok erken giriyor olabilir miyim? lütfen yardım edin.

konu biraz müstechen olduysa özür dilerim ben sağlık için açmıştım, hatam varsa affedin lütfen

adet kesilmesi yoksa sanmıyorumşakkıdı

sanmıyorum...
bu sıcaklarda değil resmini, kendini bile görsem etkilenmem valla ben :umursamaz:

işde bu dediğine hayatta inanmam pinokyoşakkıdı

Yaşın kaç arkadaşım. Erken menapoz olduğunu sadece cinsel isteksizliklemi ölçtün. Başka ne gibi değişiklikler var.

Enteresan hatunsun hee:ecrin_bebek:

evet bunu söylemeyi unutmuşum, bu ay reglimde 6-7 gün gibi bir gecikme oldu ve çok sinirli bir dönem oldu benim için. normalde ayın 10'unda olması gerekirdi 16-17 gibi olabildim. yani sorunlar yaşıyorum bu konuda.

Ne yorum yapsam ŞaŞtım kaldım valla a

nasıl yani, menopoza girmeyenler nette gördükleri erkek resimleriyle istek mi duyuyor
bende mi var bi tuhaflık acaba :uhm:

o zaman bende de sorun var elalemin heriflerinin şeylerini görünce bende etkilenmiyorum
yoksam bendemi menopoza giriyorum :delphin:

o zaman bende de sorun var elalemin heriflerinin şeylerini görünce bende etkilenmiyorum

sorma iloş yaa..
aynı dertten muzdaribim bende.
ama dur bi akşam eve gidince deneyeyim tekrar netten bakayım; belki düzelmişimdir..
yalnız ben düzeldim mi diye kendimi kontrol ederken adam ne der bu duruma bilemem
:roflol:

sorma iloş yaa..
ama dur bi akşam eve gidince deneyeyim tekrar netten bakayım; belki düzelmişimdir..
yalnız ben düzeldim mi diye kendimi kontrol ederken adam ne der bu duruma bilemem
senin herif seni güzelce bi düzeltir diye tahmin ediyom esmeralda zemuszemus

acaba doktorlar da erken menapoz testi olarak çeşitli erkek şeysileri mi gösteriyolardır muayene sırasında :roflol:

senin herif seni güzelce bi düzeltir diye tahmin ediyom esmeralda zemuszemus

olmaz ki ama gurbik..
burada tıbbi bir deney yapıyoruz.
aslında etkilenirsem sevinmesi gerek menapoza girmemiş olurum.
gebelikte de menapoza giren kadın olarak tarihe geçem sonra da.kaydirigubbakcemile3

Ben erkek resimlerine bakınca tahrik olmuyorum CADIARZU Doğuştan menapozum demek ki..
Havalardandır regl gecikmen de.. Ben de 8 gün geciktim bu ay.. Çevremdeki pek çok kişi de aynı şeyi yaşıyor.. Normaldir yani korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum..

sorma iloş yaa..

tikkat et kafanı monitörle birleştürebilüüüü zemuszemus

Ben erkek resimlerine bakınca tahrik olmuyorum CADIARZU Doğuştan menapozum demek ki..
Havalardandır regl gecikmen de.. Ben de 8 gün geciktim bu ay.. Çevremdeki pek çok kişi de aynı şeyi yaşıyor.. Normaldir yani korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum..

bende oluyordu ama sonradan değişti işte.

ayrıca erkek fotoğrafları demiyorum yani cinsel bölge anladınız işte. normalde çok etkilerdi beni böyle şeyler. çağrışım yapıyor sonuçta, size hiçbir seksüel çağrışım yapmıyor mu? aa şey gördüm karnım acıktı bi yemek yiyim demiyoruz sonuçta, seksüel bir çağrışım bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Back